Hadise'nin Reza Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli talebi reddedildi - Son Dakika
Magazin

Hadise'nin Reza Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli talebi reddedildi

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı Reza Zarrab ile bir dönem yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaları kesin bir dille yalanlayan Hadise, hakkında çıkan haberleri kaldırtmak için mahkemeye başvurdu. Ancak şarkıcının talebi reddedildi.

21.04.2021 12:34  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk müziğinin efsane isimlerinden Ebru Gündeş, geçtiğimiz hafta 11 yıllık eşi Rezza Zarrab ile boşanmak için mahkemeye başvurdu. Şarkıcı boşanma dilekçesinde eşinin kendisinin de tanıdığı kadınlarla ilişkisi olduğunu belirtmesi ortalığı karıştırdı. Gündeş'in bahsettiği kadınlardan birinin Hadise olduğu iddiası ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hakkında yasak aşk iddiaları çıkan Hadise ise haberleri kesin bir dille yalanlayarak dava açacağını belirtti. Reza Zarrab ile hakkında çıkan yasak aşk haberlerinden rahatsız olan Hadise, bunun ardından harekete geçti.

MAHKEMEDEN HADİSE'YE RET

Sabah'ta yer alan habere göre, Hadise çıkan haberlerin kaldırılması için İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu, bu nedenle erişime engellemesini talep etti. Hakimlik ise haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olduğunu değerlendirerek şarkıcının talebini reddetti.

NE OLMUŞTU?

Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Gündeş dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Hürriyet'te yer alan haberde ise Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edilmişti. Hatta çiftin en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü.

Konu hakkında açıklama yapan Hadise, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise\'nin Reza Zarrab\'la yasak aşk haberlerine erişim engeli talebi reddedildi

Son Dakika Magazin Hadise'nin Reza Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli talebi reddedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • düşinist: SONUÇ NE SONUÇ BİZİ HEMEN AYDINLATIN KİM AŞK YAŞIYOR HADİSEMİ YANLIŞ YAPTI EBRUYA .. bizim evde zeytin yok zeytin aloooooooooooooo BİZDE NE YİYECEZ 20 1 Yanıtla
    Mhmmtkvk: Gel ben sana zeytin vereyim evde ya da telefona vereceğin Internet parasını zeytine ver eğer evde zeytin yok diyecek kadar isyandaysan açsın anlamına gelir o Zaman da internete vereceğin parayı zeytine ver kardeşim 1 6 Mhmmtkvk: Sen başkasının evinde yaşa ayrıl sonra başka erkeğin evinde yaşa yine ayrıl başka bir erkeğin evinde yaşa tamam beni ilgilendirmez ama bu pozları evde sen veriyorsun sen de biliyorsun ki haber olacak sonra rıza ile ilgili haberleri ben namusluyum o yüzden haberler kaldırılsın yok yaaaa 6 1
  • Fer: Vay hadise hiç bir fırsatı kaçırmıyor, şimdi Acun efendi seni jüri yapısında ve halk buna ne diyecek 11 1 Yanıtla
  • salih: eğer zarrap ebruyu bırakıp hadiseye gittiyse hakkaten kafa yok adamda. 10 2 Yanıtla
    para var: ebru kendini paraya sattı diğerleri gibi... 1 1
  • Tabiki: Erişim engeli talebinin reddi son derece doğru, tüm ülkeyi ilgilendiren her konuda hassasiyetle! uygulandığı gibi şuan için ülke gündeminin en acil ve önemli konusu olan bu konuda da son gelişmeleri takip edebilmemiz çooook önemli! 11 0 Yanıtla
  • Cico: Kanunlar her zaman hakll ebru gundes bi anne her seyden once 6 3 Yanıtla
    son söz: :))) 1 0 söz son: her söz son söz değildir yeğenn 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement