Hakkari'deki Hain Saldırı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'deki Hain Saldırı

Adıyaman Türk Kamu-Sen Şubesi, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerler için miting düzenledi.

20.10.2011 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Türk Kamu-Sen Şubesi, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerler için miting düzenledi.

Adıyaman Demokrasi Parkı'nda düzenlenen "Teröre lanet mitingine" Türk Kamu-Sen üyeleri ile Adıyaman MHP İl Teşkilatı destek verdi. Sık sık 'Kahrolsun PKK' sloganlarının atıldığı mitingde, PKK'ya ve destekçilerine lanet okundu.

Türk Kamu-Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar tarafından yapılan açıklamada, bu acıyı anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini, ancak metanetin korunması gerektiğini söyledi.

Yaşanan acı karşısında dik durulması gerektiğini belirten Ağar, şöyle konuştu:

"Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Metanetimizi koruyacağız. Milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları, terörü ve destekçilerini nefretle lanetliyoruz. Yıllardan beridir terörle mücadelede yanlış yol ve yöntem izlendiğini haykırdık. Terör sorununun, Kürt sorunu olarak tanımlanmasıyla başlayan açılım safsatasıyla devam eden süreçte, Türk hukuk tarihine kara bir leke olarak geçen Habur olayı, yapılan hataların üzerine adeta tüy dikti. Yüreğimizi yakan son saldırıların tam da Habur faciasının 2. yılına denk gelmesi manidar değil midir ?. Acaba Haburun mimarları mesajı aldılar mı?. Avrupa Birliğine taviz vermeyin, ABD'ye taviz vermeyin, Büyük Ortadoğu projesine piyon olup, füze kalkanı kurdurup, İsrail'e taviz vermeyin, suça taviz vermeyin, suçluya taviz vermeyin"

Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'deki Hain Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement