Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Muş İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, "Engelsiz Bir Türkiye İçin Evet" programı düzenledi.

21.03.2017 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, "Engelsiz Bir Türkiye İçin Evet" programı düzenledi.

Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirilen programa katılan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla 81 ilde engelli vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Milletvekili Şimşek, herkesin bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak, "Engelli vatandaşlarımıza bakışımız farklı, hükümetimizin, başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın bakışı farklı olmuştur. Biz de her zaman engelli kardeşlerimizin yayında olduk." dedi.

Yeni bir sürecin arifesinde olduklarını dile getiren Şimşek, şöyle konuştu:

"16 Nisan'da yapılacak olan referandum ülkemiz, çocuklarımız, torunlarımızın ve gelecek adına daha güçlü daha istikrarlı bir ülke ve yönetim için biz 'evet' kampanyasına çalışıyoruz ve devam edeceğiz. Ümit ediyoruz ki Muşlu kardeşlerimiz herkesten daha fazla evetle buna sahip çıkacak. Ümit ediyoruz ki ülkemizin birlikte kardeşçe yaşama sevinci içerisinde Türkiye ve bütün coğrafyaya 'evet' selamınızı göndereceğiz."

Programa, AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Avcı, Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz ve çok sayıda engelli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement