Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç Hakim ve Savcıları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç Hakim ve Savcıları Ağırladı

Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç Hakim ve Savcıları Ağırladı

Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç ,Adalet Akademisi tarafından düzenlenen eğitim çalıştayına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen hakim ve savcıları ağırladı.

04.04.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç,Adalet Akademisi tarafından düzenlenen eğitim çalıştayına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen hakim ve savcıları ağırladı. Kümbet evleri, dünyanın ilk İslam üniversitesinin kalıntıları, surları, iç kalesi ve türbeleriyle açık hava müzesinden farksız olan Harran'ı gezen hakim ve savcılar ilçeye hayran kaldı.

HSYK Üyesi Muharrem Özkaya, Yargıtay Üyeleri Hüseyin Tuztaş, Refik Eğri, Süleyman Arslan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün ile diğer hakim ve savcılar, Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç'un ev sahipliğinde ilçedeki tarihi mekanları gezdi. İlk İslam üniversitesinin kalıntıları, Ulu Cami, kale ve Harran'ın kümbet evlerini gezen heyet, tarihi dokuya hayran kaldı.

Daha sonra Harran Kümbet Otele geçerek çay molası veren hakim ve savcılar, burada Harran Kaymakamı Temel Ayca ile bir araya geldi. Heyet ilçeden ayrılırken ilgi ve alakalarından dolayı Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç'a teşekkür ederken, Savcı Tunç da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç Hakim ve Savcıları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement