Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı

- Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı Hastane bahçesinde silahla konuştu Şanlıurfa'da hasta ziyaretine giden husumetli akraba iki aile arasında hastane bahçesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

30.01.2022 16:47  Güncelleme: 17:17

- Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı

Hastane bahçesinde silahla konuştu

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da hasta ziyaretine giden husumetli akraba iki aile arasında hastane bahçesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasında yaşandı. İddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki aile, hastanede yatan bir yakınlarını ziyarete gitti. Hastane bahçesinde karşılaşan aileler arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada İbrahim Halil Z., Hüseyin Y. ve Mustafa K. yaralandı. Yaralılar, aynı hastanede tedavi altına alınırken bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri, kavganın daha da büyümemesi için önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, yerdeki tüfek kartuşları ile hasar gören bir araçta inceleme yaparak kavgada kullanılan silah, bıçak ve sopaları incelemek için emniyete götürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hasta ziyaretinde silahlı kavga: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement