Hastane Personeli "Nalınlar" Eseri Sahneledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Hastane Personeli "Nalınlar" Eseri Sahneledi

Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatro Topluluğu, Necati Cumalı'nın yazdığı "Nalınlar" adlı köy komedisi oyununu sahneledi.

03.04.2018 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatro Topluluğu, Necati Cumalı'nın yazdığı "Nalınlar" adlı köy komedisi oyununu sahneledi.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda gösterimi yapılan tiyatro eserini hastane çalışanları, hastalar ve tiyatro severler izledi.

Genel Sanat Yönetmenliğini Erkan Altay'nın yaptığı eser, seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. Altay, Personel Tiyatro Topluluğu'nun sahnelediği her oyunun izleyici tarafından beğeni topladığını kaydetti.

Ekiple Antalya'daki alternatif tiyatro eksikliğinin giderilmesine katkıda bulunmanın gurur verici olduğunu belirten Altay, "Amatör olan ekibimiz, profesyonel oyunlar sahneye koyarak her geçen gün çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Üniversitedeki tiyatro severler dışında Antalyalı tiyatro severlerden de yoğun talep görmemiz bunun en büyük göstergesi." dedi.

"Sevdalı Bulut" adlı çocuk oyununu her cuma akşamı Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda tiyatro severlerin beğenisine sunmaya devam ettiklerini aktaran Altay, "Nalınlar" oyununu yarın ve 11 Nisan'da saat 20.00'de isteyenlerin ücretsiz izleyebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Hastane Personeli 'Nalınlar' Eseri Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement