Hatay'ın Kazananı CHP Oldu - Son Dakika
Güncel

Hatay'ın Kazananı CHP Oldu

AK Partili Sadullah Ergin ile CHP'li Lütfü Savaş arasında Hatay'da süren seçim yarışının kazananı CHP oldu.

31.03.2014 22:43  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Partili Sadullah Ergin ile CHP'li Lütfü Savaş arasında kıyasıya devam eden seçim yarışında 3 bin 404 sandıktan 3 bin 382'si açıldı ve CHP'nin adayı Savaş oyların yüzde 41.4'ünü alarak galibiyetini ilan etti.

CHP GALİP ÇIKTI

Ak Parti'nin itiraz ettiği bazı sandıklar da yeniden sayıldı. Yapılan sayımın ardından resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Lütfü Savaş, yüzde 41.14'lük oy oranıyla seçimin galibi oldu.

MHP 3. OLDU

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in yüzde 40.34 oy oranıyla ikinci olduğu seçimde MHP'nin adayı Mete Aslan oyların 15.45'ini alarak üçüncü oldu.

SAVAŞ ZAFERİNİ ULUS MEYDANINDA KUTLADI

Bu yıl büyükşehir olan Hatay'ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Lütfü Savaş, zaferini Ulus Meydanı'nda taraftarlarıyla birlikte havai fişekler altında kutladı.

"STRATEJİK PLANIMIZ VE PROJELERİMİZ HAZIR"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'li aday Lütfü Savaş, "Stratejik planımız ve projelerimiz hazır. İlk hamleleri İnşallah önümüzdeki günlerde atacağız" dedi.

"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

Antakya Cumhuriyet Meydanı'nda partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Savaş, burada halka hitap etti. Seçim günlerinin demokrasinin bayram günleri olduğunu ifade eden Savaş, "Bayramınız kutlu olsun. Bu bayram gününde hem andımıza hem İstiklal Marşı'mıza hem de bizleri birleştiren yüce bayrağımıza sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Bugüne kadar ki 5 yıllık süreç içerisinde Antakya'daki hemşehrilerinin ailesinden bir parça olduğunu belirten Savaş, başta partisinin genel başkanı olmak üzere hem Cumhuriyet Halk Partisi ailesine hem de tüm hemşehrilerine teşekkür ett

Hatay\'ın Kazananı CHP Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hatay'ın Kazananı CHP Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ali: burda kı mıllet bu chp ye nasıl oy verır anlamıyorum ne ıcrat var nede proje sadece ulkeyı karıştırırlar 22 55 Yanıtla
    ölü: sana cevap chpye oy verenler özgürlükcü insanlar düşüncelerini dile getirebilen insanlar her açıdan görebilen insanlar cesur insanlar dürüst insanlar gecmişini bilen gelecegi tahmin edebilen insanlar korkusu yolsuzlugu saklayacak birşeyi olmayan şeffaf insanlar özgürlüge vurulan yasakları kabullenemeyen insanlar iradeli insanlar yani kısacası yönetilmeyen.kastım size tuvalete girmeyin deseler gitmezsiniz çatlar ölürsünüz anladınmı aradaki farkı 0 0
  • kazim: simdi sirada antalya ve ankara kaldi.buralarida alacaz 50 19 Yanıtla
    kazim: muratt binde bi turatttt 0 0 MURATT: kazim özürdilerim.ahlaksiz olan akp 0 0
  • GURBETCI: CHP turkiyeyi nasil karistiyorsa HATAYIDA aynenen karistirir hatayda baskanlik yapmak her baba yigidin harci degil 17 44 Yanıtla
  • kazim: akpnin inine girecez inineeee 46 13 Yanıtla
  • yasin: Sadullah öyle milleti alevi sünni diye fişlerse olacağı bu.Çok bile oy almış. 30 24 Yanıtla
  • Hakan: Sadullahcığım.Milleti alevi sünni diye fişlemeyecektin. 37 17 Yanıtla
  • KADİR: YAŞASIN T.C. YAŞASIN KARDEŞLİK. YAŞASIN BİRLİK VE BERABERLİK. 40 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement