Hatmek Hatay Okul Sporları Turnuvası'na Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hatmek Hatay Okul Sporları Turnuvası'na Ev Sahipliği Yaptı

Hatmek Hatay Okul Sporları Turnuvası\'na Ev Sahipliği Yaptı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Hatay Okul Sporları Turnuvası, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları HATMEK'te gerçekleştirildi.

20.02.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleştirdiği sportif faaliyetler ile Hatay halkının zinde ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğündeki HBB, okullar arası düzenlenen satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

3 KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLEN YARIŞMA ZORLU MÜCADELELERE SAHNE OLDU

Kıran kırana mücadelelere sahne olan gençler il birinciliği, küçükler il birinciliği ve yıldızlar il birinciliği olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya , il genelinden çok sayıda okul ve sporcu katılım gösterdi. Gençler il birinciliği genel kategorisinde Antakya Uğur Asırlık Anadolu Lisesi, kızlar kategorisinde ise Defne TED Hatay Koleji, küçükler il birinciliği genel kategorisinde Defne Sümerler Ortaokulu, kızlar kategorisinde ise Defne TED Hatay Koleji ve yıldızlar il birinciliği genel kategorisinde Antakya İnönü Ortaokulu, kızlar kategorisinde ise Samandağ Mağaracık Ortaokulu birinciliği göğüsleyen okullar oldu.

Sporcuların ödül törenlerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile şampiyona son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatmek Hatay Okul Sporları Turnuvası'na Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement