Havza Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Havza Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenledi.

04.06.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenledi.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Havza Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Yüzbaşı Özgür Kumkayır, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, protokol üyeleri, öğrenci velileri ile öğretim üyeleri katıldı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, bu yıl 22. mezunlarını verdiklerini, okulda 6 bölümde bin 86 öğrencinin eğitim aldığını belirterek, "Okulumuzda 2016 - 2017 öğrenim yılında İş Sağlığı ve Güvenliği programımıza öğrenci alacağız. Okulumuzun yanına yapılan 426 öğrencilik öğrenci yurdu ise 2015 - 2016 öğretim yılında hizmete girecek. Havza Belediyesi'nin ve diğer kurumların da destekleri ile bugünlere hep birlikte geldik. Kendilerine okulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim, Kültür, Kalkındırma ve Geliştirme Derneği yöneticileri tarafından okul ve derneğe katlılarından ötürü plaket takdim edildi.

Daha sonra protokol üyelerince okul ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere Havza Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Yüzbaşı Özgür Kumkayır, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nevzat Şahin, protokol üyeleri üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi.

Yüksekokuldan 276 öğrencinin mezuniyet belgelerini almasının ardından öğrenciler keplerini fırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement