Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "12 Bankanın Yer Alacağı Kobi'lerimizle İlgili Açıklamamız Yarın... - Son Dakika
Politika

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "12 Bankanın Yer Alacağı Kobi'lerimizle İlgili Açıklamamız Yarın...

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "12 bankanın yer alacağı KOBİ'lerimizle ilgili açıklamamız yarın olacak" -"Özellikle düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 KW/S temel tüketim ihtiyaçlarını devlet karşılayacak.

09.01.2019 13:23

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "12 bankanın yer alacağı KOBİ'lerimizle ilgili açıklamamız yarın olacak"

-"Özellikle düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 KW/S temel tüketim ihtiyaçlarını devlet karşılayacak. 80 TL'ye kadarını devlet ödeyecek"

- "Halkbank üzerinde 22 milyar TL'lik kredi paketimiz 350 bin esnafımıza büyük bir destek olarak açıklandı. İş adamlarımıza yüzde 5'lerde kullanılacak esnaf paketi desteğimizi sağlayacağız"

-"Ticari alacak sigortası ile satıcı firma KOBİ ile alıcı arasında alacakların ödenmeme riskine karşı teminat sağlayan bu yapıyı devreye aldık"

-"Tüm sigorta şirketleri bankalar, KOBİ'ler faydalanacak. İlerleyen aşamada cirosu 125 milyon TL'ye kadar olanlar dahil edilecektir. Devlet destekli bu sigorta ile garanti altındadır"

-"15 gün dolmadı SGK primini yüzde 3'ten yüzde 5'e çıkardık. Dar gelirli vatandaşlarımıza yılbaşından itibaren müjdelerimizi vermeye başladık"

-"Biz bunları yaparken diğer taraftan Türk siyaset tarihinin en düşük seviyeli gerçeği çarpıtan bu kadar zarar veren muhalefetle karşılaştığımızı hatırlamıyorum"

-"Geçen hafta İsrail'le ilgili suçlama gerçekleşti. Cevabını aldı, insanın yüzü kızarır. Türkiye'ye sarılmayı çok seviyor bu adam, seçim kaybettikçe koltuğa sarılıyor"

ANKARA - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar toplantısına katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "12 Bankanın Yer Alacağı Kobi\'lerimizle İlgili Açıklamamız Yarın...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: '12 Bankanın Yer Alacağı Kobi'lerimizle İlgili Açıklamamız Yarın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement