Her Şey Spor İçin - Son Dakika
Spor

Her Şey Spor İçin

Gençlik ve Spor Bakanlığı 42 ili gezerek sporun gelişmesi için tüm adımları atacak.

09.03.2013 14:25  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında 42 ili gezecek iki "Spor Tırları"ından biri, ilk durağı olan Eskişehir'de törenle tanıtıldı.

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Atatürk Stadyumu Açık Tribünler Önü Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende, sporun cinsiyet, dil, renk farkı gözetilmeksizin bir arada olmayı sağlayan bir olgu olduğunu söyledi.

Aksoy, sporu gençlere tanıtacak tırı, ilk durağı olan Eskişehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Daha sonra, eski sporcular İsmail Arca, Ender Konca, Süreyya Özkefe, Bahadır Özdener ve Nihat Atacan, amatör sporcularla sohbet edip toplu fotoğraf çektirerek, tırdaki anı defterini imzaladı.

Proje çerçevesinde 42 ili gezecek spor tırları, amatör sporcuların, oluşturulan basketbol ve futbol sahalarında birbirleriyle karşılaşmasına imkan sağlıyor. Sporcular, maçların ardından tırda bulunan fotoğraf ve kupalar hakkında görevlilerden bilgi ediniyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılımıyla bakanlığın açık otoparkında 7 Mart'ta yapılan tören sonrası tırlardan biri Ankara'nın doğusuna, diğeri batısına hareket etmişti.

Muhabir: Hicret Özkan/ Sedat Gök

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Her Şey Spor İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement