Heykeli Dikilecek - Son Dakika
Magazin

Heykeli Dikilecek

Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk'ün Balmumundan Heykeli Yapılcak

24.05.2009 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN BALMUMUNDAN HEYKELİ YAPILCAK

Şovmen Beyaz, Eskişehir Odunpazarı Lions Kulübü'nün düzenlediği 'Zirvedekiler 2008' ödül törenine katıldı.

Törende Beyazıt Öztürk'e onur ödülü veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Beyaz'ın temiz kalpli bir insan olduğunu belirterek, 'Beyazıt Öztürk'ün rahmetli babası benim arkadaşımdı. Çok iyi bir dostluğumuz vardı. O da tıpkı babası gibi temiz kalpli ve sevecen. Yarın gelirsen, yüzünün ölçülerini alıp balmumundan heykelini yapmak istiyorum. Bu heykeli de müzeye koyarız' dedi.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, çalışma hayatında başarıların devamını dilediği Öztürk'ün televizyon programcılığının yanı sıra üniversite de eğitimi aldığı sanat dalı ile yakından ilgilenmesini istedi. Başkan Büyükerşen'in heykelini yapma teklifine şaşıran Beyazıt Öztürk, mutluluğunu dile getirdi. Duygusal anlar yaşadığı törende esprileriyle de davetlileri güldüren Beyaz, hayatında vicdanın önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, bunu ailesine borçlu olduğunu kaydetti. Başarısında ailesinin katkısının büyük olduğunu anlatan Öztürk, 'Benim hayatıma vicdanı özellikle ailem soktu. Benim başarımdaki sebeplerin bence en önemlisi, tıkır tıkır işleyen bir vicdanımın ve samimiyetimin olması.

Yoksa çok komik, eğlenceli, kültürlü, entelektüel bir adam değilim. Benden çok daha iyileri var. Ama bir şekilde devam ettiriyorum. Her birinden az az var ama, her halde bu samimiyetten biraz fazla var. Eskişehir'de uzun yıllar yaşadım. Benim dayım faytoncuydu. Tabii fayton sektörü 1980'li yıllarda çökünce, kömür tevzide at arabası kullanmaya başladım. Tatillerde arkadaşlarım Çeşme'ye Bodrum'a giderken, ben Eskişehir'e gelirdim. Benim hayatımda Eskişehir'in ayrı bir yeri var' diye konuştu.

Törende Firuzhan Kanatlı'ya sanayici, Ender Banaz'a işadamı, Dr. Rüştü Bozkurt'a yönetici, Prof. Dr. Engin Ataç'a bilim insanı, Dr. Burak Erdinç'e sağlık, Hüseyin Erbay'a sanatçı, Nejat İşcan'a edebiyat, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na sivil toplum kuruluşu, İrfan Çetinkuş'a eğitim, Can Çapuroğlu'na spor, Şener Yılmaz'a medya ile Pino işletmesine yerel marka dallarında ödülleri dağıtıldı.

BEYAZIT ÖZTÜRK İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Heykeli Dikilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement