Hiç Hatırlamadığı Babasıyla 21 Yıldır Mezarda Bayramlaşıyor - Son Dakika
Genel

Hiç Hatırlamadığı Babasıyla 21 Yıldır Mezarda Bayramlaşıyor

Hiç hatırlamadığı babasıyla 21 yıldır mezarda bayramlaşıyor Babası şehit olduğunda 2.5 yaşında olan ve onu hiç hatırlamayan Esma Temel 21 yıldır şehitliğe gelerek babasıyla bayramlaşıyor Esma Temel, babası şehit olduğunda 2.

01.09.2017 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hiç hatırlamadığı babasıyla 21 yıldır mezarda bayramlaşıyor

Babası şehit olduğunda 2.5 yaşında olan ve onu hiç hatırlamayan Esma Temel 21 yıldır şehitliğe gelerek babasıyla bayramlaşıyor

Esma Temel, babası şehit olduğunda 2.5 yaşında olduğunu ve onu hatırlamadığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu

Şehidin eşi Songül Temel ise kızının büyüyüp üniversiteyi bitirdiğini gözyaşları içinde anlattı

ADANA - Babası şehit olduğunda 2.5 yaşında olan ve onu hiç hatırlamayan Esma Temel 21 yıldır şehitliğe gelerek babasıyla bayramlaşıyor.

Kurban Bayramının birinci gününde de Adana'da Asri Mezarlıkta bulunan Garnizon Şehitliği, ziyaretçi akınına uğradı. Şehitlerin, anne, baba, eş ve çocukları kabristanları ziyaret edip onlarla bayramlaştı. Bunlardan biri de Jandarma Uzman Çavuş olarak 1994 yılında göreve başlayan ve 2 Eylül 1996 yılında Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olan Hüseyin Temel'in kızı Esma Temel oldu. Babası şehit olduğunda sadece 2.5 yaşında olan ve onu hiç hatırlamayan Temel, 21 yıldır babasıyla şehitlikteki mezarlıkta bayramlaşıyor.

"Babamı hatırlamıyorum"

Babasının şehit olmasının üzerinden 21 yıl geçtiğini belirten Temel, "Babam şehit olduğunda ben 2.5 yaşındaymışım. Babamı hiç hatırlamıyorum" diyerek daha fazla konuşamayıp gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin eşi Songül Temel ise "Evlendikten 4 yıl sonra eşim şehit oldu. Kızım 2.5 yaşındaydı aradan 21 yıl geçti. Kızım büyüdü üniversiteyi bitirdi. Her zaman şehitliğe geliyoruz" diye ağladı.

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'da şehitliği ziyareti sırasında aile ile görüştü. Sarı, şehidin kızının üniversite mezunu olduğunu ve iş aradığını öğrenince not alarak yardımcı olma sözü verdi.

Hiç Hatırlamadığı Babasıyla 21 Yıldır Mezarda Bayramlaşıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hiç Hatırlamadığı Babasıyla 21 Yıldır Mezarda Bayramlaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement