Otomobilin ses sistemini söken hırsızın rahatlığı "Pes" dedirtti - Son Dakika
3. Sayfa

Otomobilin ses sistemini söken hırsızın rahatlığı "Pes" dedirtti

Kayseri'de 5'i otodan hırsızlık olmak üzere 6 farklı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen iki kişi tutuklandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde ise hırsızın aracın ses sistemini sökerken rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekti.

11.06.2020 18:33  Güncelleme: 19:41

Kayseri'de 6 farklı hırsızlık olayında araçlardan teyp, amfi gibi malzemeleri çalan 2 kişi tutuklanırken, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde hırsızın araçtan hırsızlık yaptığı sıradaki rahatlığı dikkat çekti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kentin farklı noktalarında 5 otodan hırsızlık ve 1 ikametten hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen S.D. ve C.Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu şüpheli 2 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, çalınan malzemeler de şüphelilerden elde edilerek sahiplerine teslim edildi.

HIRSIZIN RAHATLIĞI KAMERADA

Öte yandan, yaşanan hırsızlık olayı da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın aracından inerek başka bir aracın bagajını rahatlıkla açtığı ve ses sistemini sökerek çaldığı görüldü. Gündüz vakti gerçekleşen olayda hırsızın rahat tavırları ise dikkat çekti.

Otomobilin ses sistemini söken hırsızın rahatlığı "Pes" dedirtti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otomobilin ses sistemini söken hırsızın rahatlığı 'Pes' dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ..: Basarili. 32 suc kaydi olanin ortalikda gezdigini gordum. 1 0 Yanıtla
  • Hakan: 1 ay sonra serbest 1 0 Yanıtla
    Adanali: Aksam çıkar 1 0
  • İSİMSİZ...!: kesinlikle afff değil ağır cezalar istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Afın ardindan hirsizlik olaylari patladi birden insallah anayasa mahkemesi iptal eder bu yanlisdan donulur 0 0 Yanıtla

Advertisement