Hırvatistan geniş kadro ile İstanbul'a geliyor - Son Dakika
Spor

Hırvatistan geniş kadro ile İstanbul'a geliyor

Hırvatistan geniş kadro ile İstanbul\'a geliyor

A Milli Takım'ın 11 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş Park'ta oynayacağı hazırlık maçında konuk edeceği Hırvatistan'da 5 isim daha kadroya dahil edildi.

08.11.2020 14:06  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
A Milli Takım'ın 11 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş Park'ta oynayacağı hazırlık maçında konuk edeceği Hırvatistan'da 5 isim daha kadroya dahil edildi.

Daha önce 23 kişilik aday kadroyu açıklayan Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic, rezerv oyuncuları da İstanbul'a çağırdı. Dalic, açıkladığı aday kadro için yedekte tuttuğu 5 oyuncuyu da kadroya dahil etti. Bu kararın ardından, kaleci Lovre Kalinic (Aston Villa), defans oyuncuları Marin Pongracic (Wolfsburg), Josip Juranovic (Legia Varşova), orta saha Toma Basic (Bordeaux) ve hücum oyuncusu Antonio Colak (PAOK) İstanbul'a gelecek.ANDREJ KRAMARİC, HIRVATİSTAN'IN KASIM AYI MAÇLARINDA YOK

Öte yandan, Hırvatistan'ın önemli isimlerinden biri olan Andrej Kramaric, ülkesinin Kasım ayında oynayacağı karşılaşmalarda görev alamayacak. Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından iki haftadır antrenman yapamadan Kramaric, bunun yanında adductor kasındaki problem nedeniyle Hırvatistan'ın Kasım ayında Türkiye, İsveç ve Portekiz ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek.


- Kramaric
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hırvatistan geniş kadro ile İstanbul'a geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement