Hizmetler Gönül Belediyeciliği ile Taçlandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Hizmetler Gönül Belediyeciliği ile Taçlandırılıyor

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'yi belediyede misafir etti.

19.08.2021 16:03  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'yu ziyaret etti. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, meclis üyeleri ile birlikte Zenbilci'yi makamında ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Gündoğdu, ilçede devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler ile ilçe hakkında Zenbilci'ye brifing verdi.

Başkan Gündoğdu gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların kalplerine dokunduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği "Gönül Belediyeciliği" anlayışı, Ferizli'de hemşehrilerimizle birlik, beraberlik ve kenetlenme ruhuna ciddi katkılar sunuyor. Hemşehrilerimizle aynı gönül bağlılığında olmak adına onların mutluluğuna, hüznüne, dertlerine ortak oluyor, çözebileceğimiz tüm problemlerin üzerinde ciddi bir şekilde duruyoruz. Bizler var gücümüzle hemşehrilerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Aşkla çıktığımız bu kutlu yolda rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet Zenbilci'ye ilçem adına şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

AK Partinin Özü Gönüllere Dokunmaktır

Ferizli'de bulunmaktan mutlu ve memnuniyet dolu olduğunu dile getiren Zenbilci, "AK Parti belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak vardır. Başkanımız Gündoğdu, hem hizmette hem de gönül belediyeciliği anlayışıyla Ferizli'de çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hizmetler Gönül Belediyeciliği ile Taçlandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement