Hkü'de Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Hkü'de Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri Gerçekleştirildi

Hkü\'de Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri Gerçekleştirildi

3. Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri kapsamında şair ve yazarlar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ) öğrencilerle buluştu.

05.05.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3. Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri kapsamında şair ve yazarlar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ) öğrencilerle buluştu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Amfisinde "Edebiyat ve Kadın" konulu bir panel düzenlendi. Kültür ve Edebiyat Günleri kapsamında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde "Halk Edebiyatı konulu Fotoğraf Sergisi"nin açılışı yapıldı. Açılışını; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Şahinbey Kaymakamı Sayın Uğur Turan ve davetlilerin yaptığı Fotoğraf Sergisi büyük beğeni topladı.

Açılış konuşmasını yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, "Başlattığımız Kültür ve Edebiyat Günleri'ni bu yılda sürdürmeye devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Etkinlik kapsamında şair ve yazarlarımız okullarda; kültür ve edebiyat konularında sunum yaparak, Konferans ve Panel düzenleyerek öğrencilerimizle bir araya geliyorlar" dedi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz ise, "Bir ülkenin kültür ve eğitim seviyesi ne kadar yükselirse o ülke de o kadar gelişir. Bilginin paylaştıkça büyüdüğünü biliyoruz ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Oturum başkanlığını Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Recep Cengiz Akçay'ın yaptığı Panele Konuşmacı olarak Sayın Yrd. Doç. Dr. Behiye Köksel, yazar Sabiha Doğan ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Sayın Alper Çağlar Koyuncu katıldı. Düzenlenen Panel, verilen plaket takdimi ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hkü'de Şahinbey Kültür ve Edebiyat Günleri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement