Hollanda'nın Skandal Tavrına Tepkiler - Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Azizoğlu - Son Dakika
Güncel

Hollanda'nın Skandal Tavrına Tepkiler - Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Azizoğlu

- Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu ile röportaj Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu, Hollanda'da Türk bakanların referandum mitingleri ve diğer çalışmalarına izin verilmemesini, "15 Temmuz'un öfkesinin bir tezahürü" olarak nitelendirdi.

20.03.2017 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu ile röportaj

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu, Hollanda'da Türk bakanların referandum mitingleri ve diğer çalışmalarına izin verilmemesini, " 15 Temmuz'un öfkesinin bir tezahürü" olarak nitelendirdi.

Azizoğlu, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğuna gerçekleştirdiği ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hollanda'nın skandal tavrı ve 16 Nisan'daki referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Referandum oylamasının tamamen Türkiye Cumhuriyeti'ni ilgilendirdiğini ve ülkenin demokratikleşmesi yolunda çok önemli bir yol haritası olduğunu belirten Azizoğlu, "15 Temmuz'un öfkesini bizden çıkarıyorlar. Neden Türkiye'de ihtilal olmadı? Alışmışlar ihtilaller olmasına. Alışmışlar halkın ihtilallerle, askeri darbelerle ABD ve Avrupalıların kölesi haline getirilmesine. Şimdi dirençli, onurlu duran bir halkı, bir toplumu içlerine sindiremiyorlar." dedi.

Hollanda\'nın Skandal Tavrına Tepkiler - Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Azizoğlu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda'nın Skandal Tavrına Tepkiler - Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Azizoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement