Hz. Muhammed'e Büyük Saygısızlık - Son Dakika
Güncel

Hz. Muhammed'e Büyük Saygısızlık

Hakkı Devrim, Okan'ın programında Hz. Muhammed hakkında öyle bir cümle kurdu ki...

11.11.2011 09:39  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramın üçüncü gecesi Okan Bayülgen'in sunduğu Muhallebi Kralı adlı programa Hakkı Devrim'in Hz. Muhammed ile ilgili söylediği 'kabile şefi' sözü damga vurdu.

Program konuklarından Yaşar Nuri Öztürk Hz Muhammed'in kişiliğini anlatırken araya giren Hakkı Devrim'in Hz. Muhammed'in Allah'ın Elçisi olmak görevini bir kenara bırakıp O'nu bir kabile şefi olarak nitelemesi stüdyoda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu.

TAŞGETİREN KÖŞESİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Hakkı Devrim'in canlı yayındaki o sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bugün gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren'den de sert tepki geldi. Bugünkü köşesinde bu konuya değinen Taşgetiren, 'Hakkı Devrim'in hadsizliği: TV 8'de yayınlandığı gece izleyemedim. Sonradan okuyucularım uyardı.

Hakkı Devrim, Okan Bayülgen'in programında Peygamberimizi "Kabile şefi", Kur'an'ı "Muhammed'in sözleri" diye tanımlamak dahil akıl almaz gaflara imza atıyor. Yazık. O yaşta ve tecrübede bir insan için affedilmez bir çirkinlik. Utanç verici, utanç verici, utanç verici. Böylesine utanç verici bir işe imza atmak, yüreğine yük olmuyorsa o yüreğe yazık. Çok yazık. Böyle durumlarda gerekeni kendisinin daha iyi bilmesi lazım.' diye yazdı.

Hz. Muhammed\'e Büyük Saygısızlık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hz. Muhammed'e Büyük Saygısızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement