İçişleri Bakanı Güler'den Sürücülere Uyarı - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Güler'den Sürücülere Uyarı

İçişleri Bakanı Güler\'den Sürücülere Uyarı

İçişleri Bakanı Muammer Güler, uzun bayram tatili için yola çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

15.10.2013 09:28  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Bu uzun bayram tatili için dün yola çıkan kardeşlerimizin daha dikkatli olmasını, şimdiden dönüş ile ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen geldikleri gibi huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Mardin'de bulunan Güler, beraberinde Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vural Erol ile geldiği Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi'nde bayram namazı kıldı. Camideki vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Güler, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bugün bayram namazını eda etmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Güler, kardeşliğin, huzurun, birliğin ve beraberliğin vesilesi olmasını diledikleri bayram gününde dostların ve aile büyüklerinin unutulmadan geçmişin yad edilmesi gerektiğini kaydetti. Bayramın Türkiye'de huzurlu bir şekilde kutlanmasını dilediklerini belirten Güler "Ama bugün misafirimiz olan özellikle bölgede bulunan Suriyeli kardeşlerimize de ensar vazifesi görerek yardımcı olmanın da gayreti içerisinde bir bayramı geçirelim istiyorum" ifadesini kullandı.

-Sürücülere uyarı

Bayramda yoğun trafik nedeniyle meydana gelen kazalara dikkati çeken ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Güler, şunları söyledi:

"Bu uzun bayram tatili için dün yola çıkan kardeşlerimizin daha dikkatli olmasını, şimdiden dönüş ile ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen geldikleri gibi huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Bayramı bayram gibi amacına uygun bir şekilde idrak etmenin huzuru içinde olalım. Bugünlerin kıymetini bilelim. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bayramımız kutlu olsun. "

Güler ayrıca bayram boyunca Mardin'de ziyaretlerde bulunacağını Midyat ilçesinde de Suriyelilerin barındığı çadır kenti ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Güler'den Sürücülere Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement