İclal Aydın İzmir İçin Okudu - Son Dakika
Yerel

İclal Aydın İzmir İçin Okudu

İclal Aydın İzmir İçin Okudu

Edebiyat ve televizyon dünyasının sempatik ismi İclal Aydın, Konak Belediyesinin düzenlediği Yazarlar İzmir için Okuyor etkinliğine konuk oldu.

21.03.2014 17:45  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edebiyat ve televizyon dünyasının sempatik ismi İclal Aydın, Konak Belediyesi'nin düzenlediği 'Yazarlar İzmir için Okuyor' etkinliğine konuk oldu. 'Bir Cihan Kafes' adlı ilk romanıyla okuyucusunun karşısını çıkan Aydın, kitabının sayfalarını İzmirliler için çevirdi.

Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe özellikle kadın okuyucular büyük ilgi gösterdi. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yazarlar İzmir için okuyor etkinliğinin başladığı tarihten bugüne kadar çok büyük ilgi gördüğünü belirterek, İzmirlileri yazarlar ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Yazar Gülşah Elikbank'ın sunumuyla renklenen 'Yazarlar İzmir için Okuyor'un son konuğu İclal Aydın, birbirlerinin gölgesinde saklanan, birbirlerinin masalını yazan üç kadın; Samire, Yaşar ve Lorin'in öyküsünü anlattığı kitabından satırları İzmir için okudu. Yazarlık serüveninde onuncu, roman türünde ise ilk kitabı olan 'Bir Cihan Kafes'i yazma sürecini okuyucusuyla paylaşan Aydın, "Bir roman yazmaya cesaret edebilmek uzun zamanımı aldı. Bir gün bir rüya gördüm ve artık hazır olduğumu düşündüm; kitaba başladım. Ama iyi ki yazmışım. Bugüne kadar hiç karşılaşmadığım bir okuyucu kitlesiyle tanışma imkanım oldu" dedi. Okuyucularının sorularını da içtenlikle yanıtlayan İclal Aydın, etkinlik sonunda oluşan uzun kuyruğa rağmen tüm okuyucuları için kitap imzaladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İclal Aydın İzmir İçin Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement