İdlib'de Ölü Sayısı Yükseliyor - Son Dakika
Güncel

İdlib'de Ölü Sayısı Yükseliyor

- Hava saldırısı Temeniye bölgesi Hava saldırısına uğrayan binalardan görüntüler Rusya ve Beşşar Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırındaki İdlib iline düzenlediği şiddetli hava saldırılarında 24 bölge vuruldu, 6 sivil öldü.

27.09.2017 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Hava saldırısı

Temeniye bölgesi

Hava saldırısına uğrayan binalardan görüntüler

Rusya ve Beşşar Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırındaki İdlib iline düzenlediği şiddetli hava saldırılarında 24 bölge vuruldu, 6 sivil öldü.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İdlib'e 19 Eylül'den bu yana gerçekleştirilen hava saldırıları bugün de hız kesmedi.

İdlib'in güneyindeki Cisr eş Şuğur bölgesi, Yakubiye, Kuniye, Sanama, Beşiriye, İştebrek, Sermeniye, Halluz, Termeniye, Gasseniye, Sed el Şığır, Ayn Zerka, Şaturiye, Kefir, Kuneytira, Dana, Tel Halave, Tel Mardik, Benin, Kefer Sicne ve Habbit köyleri, Han Şeyhun, Cercenez ve Muhambel beldeleri vuruldu. Sanama köyünde 4, Yakubiye ve Kefer Sicne'de birer sivil hayatını kaybetti. Son 8 günde ölen sivillerin sayısı 80'e yaklaşmış oldu.

Bölgede toplam 7 hastane ve 6 okul da saldırıya uğrarken, köylerini terk eden yaklaşık on bin sivil de Türkiye sınırındaki köylere göç etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İdlib'de Ölü Sayısı Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement