İdlip'te Kimyasal Saldırıda Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Genel

İdlip'te Kimyasal Saldırıda Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İdlip'te kimyasal saldırıda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındıKİLİS - Memur-Sen Kilis Temsilciliği tarafından İdlip'te kimyasal saldırıda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

07.04.2017 15:52

İdlip'te kimyasal saldırıda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

KİLİS - Memur-Sen Kilis Temsilciliği tarafından İdlip'te kimyasal saldırıda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Hacı Cümbüş Cami'nde Cuma namazına müteakip Memur-Sen Kilis Temsilcisi Bekir Şen, Memur-Sen konfederasyonlarına bağlı sendikaların temsilcileri ve üyeleri tarafından Suriye'nin Idlip kentinde rejim güçleri tarafından kimyasal saldırıda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazının ardından Memur-Sen Kilis Temsilcisi Bekir Şen, yaptığı basın açıklamasında, 4 Nisan'da İdlib'de Esed canisinin ölüm makineleri tarafından kimyasal silahlarla çoğu çocuk 150'nin üzerinde insan katledildiğini ifade ederek, " Yine ölümün kucağındaki bebek ve çocuklar, Ortadoğu'nun yeni vahşet üçlüsü Esed, Putin, Hamaney, ölüm kusmaya devam edecekler. Biz sustukça, ya haykırıp ses vereceğiz ya da onursuzca çocukların katlini seyredeceğiz. Biz ses vermek için buradayız. Putin'e, 'Elini Ortadoğu'dan çek' İran'a Esed'i desteklemekten vazgeç uyarısını yapmak için buradayız. Esed gitmeli zulüm bitmeli" iradesini ortaya koymak için bu alandayız" diye konuştu.

(MAD-AOA-Y)

İdlip\'te Kimyasal Saldırıda Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İdlip'te Kimyasal Saldırıda Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement