İeü'nün Rektör Vekili Prof. Baltacıoğlu Oldu - Son Dakika
Yerel

İeü'nün Rektör Vekili Prof. Baltacıoğlu Oldu

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) Prof.Dr.Attila Sezgin'in görevinden ayrılması ile boşalan rektörlük makamına vekaleten Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Tunçdan Baltacıoğlu getirildi.

02.01.2012 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) Prof. Dr. Attila Sezgin'in görevinden ayrılması ile boşalan rektörlük makamına vekaleten Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tunçdan Baltacıoğlu getirildi.

İEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, 10 yıldır İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde birçok yeni bölümün kurulmasında öncülük eden Prof. Dr. Baltacıoğlu'nun, 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren görevi Prof. Dr. Sezgin'den devraldığı belirtildi.

Prof. Dr. Baltacıoğlu, ilk kez İEÜ'de açılan Lojistik Yönetimi, Mutfak Sanatları ve Yönetimi gibi önemli bölümlerin yanı sıra, Meslek Yüksekokulu ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin de temellerinin atılmasına önemli rol oynadı.

Akademik başarılarının yanı sıra iş alemiyle olan aktif çalışmaları da bulunan Prof. Dr. Baltacıoğlu, bir dönem Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de yürüttü.

Prof. Dr. Baltacıoğlu, 5 yıldır Rektör Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İeü'nün Rektör Vekili Prof. Baltacıoğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement