İki Mahallede Asfalt Çalışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İki Mahallede Asfalt Çalışması Yapıldı

İki Mahallede Asfalt Çalışması Yapıldı

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor.

01.11.2015 16:54

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Fevzi ve Beylerbaşı mahallelerinde asfaltlama çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, asfalt çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan, daha sonra mahalle sakinleri ile sohbet etti. Mahallelerine yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil, "Battalgazi Belediyesine öncelikle teşekkür ediyorum. Mahallemiz şu anda asfaltlanıyor. Sokak aralarında yamalar ve temizlik yapıldı. İnşallah daha güzel, daha iyi olacak" dedi.

Beylerbaşı Mahalle Muhtarı Hasan Arıkan ise, "Bizim ortaklaşa bir yolumuz vardı sağ olsun Battalgazi Belediye tarafından bu yolumuz asfaltlanıyor. Belediyemize çok teşekkür ederiz, sağ olsunlar bizimle ilgileniyorlar" diye konuştu.

Mahmut Karadeniz isimli mahalle sakini de, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadeniz, "Mahallemiz için güzel bir şey. Mahallemiz gün geçtikçe daha da gelişmeye başlıyor. Gördüğünüz gibi inşaat olsun, yolumuz olsun, gayet güzel" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İki Mahallede Asfalt Çalışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement