İlk Halk İftarı Akyurt'ta - Son Dakika
Yerel

İlk Halk İftarı Akyurt'ta

İlk Halk İftarı Akyurt\'ta

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Her ilçede halk iftarının" ilki Akyurt’ta yağmur altında gerçekleştirildi.

29.06.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Her ilçede halk iftarının" ilki Akyurt'ta yağmur altında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen iftar programında vatandaşlar Mustafa Özcan ve Halit Alp'in seslendirdiği tasavvuf Müziği eserleri, ilahiler ve semazen gösterisi ile günün anlamına uygun biçimde iftar saatini beklediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, ilçe yerel yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile 5 bin civarında vatandaş birlikte oruç açtılar.

Akyurt Cumhuriyet Meydanı'nda, hazırlanan masalarda tam iftarın başlangıç saatinde şiddetli yağmurun başlamasıyla birlikte oruçlar açıldı. Akyurtluları "Ramazan- ı şerifiniz mübarek olsun" diyerek selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan ayının hayır ve bereketlere vesile olmasını dileyerek iftara katılanları yağmur altında tutmak istemediğini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise yaptığı kısa konuşmada, Ramazan Ayı'nın il iftarında beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e böyle bir günde Akyurtluları biraya getirdiği için en kalbi duygularla şükranlarını sunduğunu söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Halk İftarı Akyurt'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement