İlk Yarıda Sahada Takımı Görmedim - Son Dakika
Spor

İlk Yarıda Sahada Takımı Görmedim

İlk Yarıda Sahada Takımı Görmedim

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç içerisinde üzüntü verici hatalar yaptıklarını söyledi.

27.10.2011 01:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç içerisinde üzüntü verici hatalar yaptıklarını söyledi.

Güneş, kazanmaları gereken bir maçta iki puan bıraktıklarını belirterek, "Oyun anlayışı olarak üstün oynamamız gereken maça kötü başladık. Önde basamadık. Rakibi kontrol edemedik. Her şey olumsuzdu. Rakibin oynamasına izin veren, hücumda sayısal çokluğu yakalayamayan başarısız bir takım vardı ilk yarıda. Böyle olumsuz bir tabloyu ilk kez gördüm. Trabzonspor'a yakışmayan bir tabloydu. İlk yarıda skor 2 - 0 olmasa bile oyun yine kötüydü. İkinci yarıda istekliydik. Oyunun tamamına baktığımız zaman anlayış olarak üzüntü verici hatalar yaptık. Seyirci desteği ise olumluydu. Sonuçta kaybedilen iki puan var. Kaybedilen iki puanın telafisi olsa bile bu maçın unutulmayacak çok şeyi var. Hele yediğimiz ilk golü kabul etmek mümkün değil. Rakibi karşılamadık. Bu gol maçtan ne kadar koptuğumuzu gösteren bir olaydı. Benim yanlış tercihlerim vardı. Bunun sorumluluğumu üzerime alıyorum. Oyuncu tercihlerinde hatayı yaptım ve düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Dolayısıyla hiçbir sorumluluğu hiçbir oyuncuya veremem. Bazı oyuncu tercihlerini yorgunluğa dayalı yaptım. Zokora'yı da yorgun olduğu için dinlendirmek istedim. Katkı yapacağını düşündüğüm oyuncular da bekleneni veremeyince sonuç aleyhte oldu" dedi.

BURAK TAKIMI SIRTLIYOR DEMEK DOĞRU DEĞİL

Güneş, "Burak takımı sırtlıyor gibi bir ortam var. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz şeklindeki soruya ise, Burak'ın çok gol atması, bir oyuncunun çok gol yemesi mesele değil bu. Takım olarak çok gol attık, takım olarak goller yedik. Burak ileride basmadı, orta saha karşılamadı, savunma görevini yapamadı ve golü yedik. Takımı Burak tek başına taşıyor demek doğru değil. Burak tabi ki başarılıdır ancak takımın tümüne bakmak gerek. Burak için emek hırsızı dediler. Burak da vermemesi gereken cevaplar verdi. Hırsız mal çalandır. Kasap et kesendir. Kamuoyu oluşturmak için farklı yollara başvurmanın anlamı yok. Bunları gündem yapmaya gerek yok. Bunları gündem yaparak çıkar sağlamaya çalışanlar vardır. Büyük futbolcular küçük işlerle uğraşmaz" şeklinde konuştu.

TAKIM OLMAYINCA AKLI NASIL SAHAYA VERECEKSİNİZ

Takım olarak bir çok açıdan kötü oynadıklarını da ifade eden Güneş, "İlk yarıda sahada bir takım yoktu. Takım olmayınca hangi aklı sahaya vereceksiniz ki. Fiziksel ve taktiksel açıdan çok kötüydük. Kötü oyunumuzu başka nedenlere bağlamak doğru değil. Ben de dahil başarısızdık bugün. Rakibin toplam üç pozisyonu vardı. İkisine gol izni veriyorsanız bunun açıklaması yoktur. Bu oyuncuları suçlama değildir. Düzeltmek benim elimdedir" diye konuştu.

ADRİAN ÇOK KÖTÜ BAŞLADIK

Bordo - mavili futbolculardan Adrian da maça çok kötü başladıklarını belirterek, Yine evimizde puan kaybettik. Maç için tek güzel olan şey 2 - 0'dan sonra 2 gol atıp puan almamız oldu dedi. Sapara ise maçta hiçbir şey anlamadan 2 - 0 geriye düştüklerini, sonra takım arkadaşlarının iyi bir mücadele örneği göstererek bir puan almayı başardığını söyledi.

ÖZDİLEK: GENEL OLARAK RAKİBİMİZDEN ÜSTÜNDÜK

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise her iki takımın da maçtan mutlu ayrılmadığını söyledi. Özdilek, maç içerisinde çabuk oynamaya çalıştıklarını belirterek, Oyunun genel hatlarıyla rakibimizden üstündük. Genelde topu koşturarak rakibi zor durumlarda bıraktık. İkinci yarıya başlarken en büyük düşüncemiz şuydu. Rakibi ve seyirciyi maçın içerisine sokmak istemiyorduk. Topu koşturmaya çalışırken, topun peşine koştuk. Neticesinde maç 2 - 2 bitti. Maçtan önce 1 puana razıydık ama maçtan sonra bir puan sevindirici değil. Trabzonspor'u CSKA Moskova maçında yürekten destekliyorum dedi.

Antalyasporlu futbolcu Deniz Barış ise maçın berabere bitmesinin üzüntü verici olduğunu, maçın hakeminin de çok kötü bir yönetim ortaya koyduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İlk Yarıda Sahada Takımı Görmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement