"İnşallah İhtiyacı Olana Çıkmıştır" - Son Dakika
Güncel

"İnşallah İhtiyacı Olana Çıkmıştır"

"İnşallah İhtiyacı Olana Çıkmıştır"

40 milyon liralık ikramiyenin çıktığı bayi 37 yaşındaki Mehmet Raif Dargın, "İnşallah ihtiyacı olana çıkmıştır" dedi.

02.01.2012 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango'nun 31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 40 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı '4336149' numaralı çeyrek bileti Adana'da satan seyyar bayi 37 yaşındaki Mehmet Raif Dargın, "İnşallah ihtiyacı olana çıkmıştır. Kazandığı parayı Adana'ya yatırım için kullanır" dedi.

5 Ocak Meydanı Küçüksaat mevkiinde Altınören İşhanı önünde seyyar tezgahında şans dağıtan 01207 nolu bayi Mehmet Raif Dargın, yılbaşı çekilişinde toplam 3 bin liralık bilet satışı yaptığını, 40 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı çeyrek bileti kime sattığını bilmediğini söyledi. Dargın, talihlinin ortaya çıkmasını merakla beklediğini belirtti. Dargın, "Büyük ikramiyenin çıktığı bileti satmış olmak benim için büyük mutluluk. Ayda 400- 500 lira kazancım var. Talihli ortaya çıkarsa, beni de sevindirme konusu kendisine kalmış bir şey. Ben de bilet almıştım, amorti isabet etti" diye konuştu.

Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayiler Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ise

yılbaşı çekilişinde odaya bağlı Adana, Mersin ve Osmaniye illerinde toplam 20 milyon liralık bilet satıldığını ifade etti. Adana'da 317 bayinin bilet satışı yaptığını belirten Mustafa Gökay Karakuş, "Adana, geçen yıl da büyük ikramiyeye ortak oldu. O nedenle, bu yıl bilet satışları çok iyiydi. Çekilişten 2 gün önce, bayilerin elinde bilet kalmadı. 10 milyon lira gibi büyük paranın Adana'ya çıkması, bizleri de mutlu etti" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'İnşallah İhtiyacı Olana Çıkmıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement