Ankara'da Belediyeye Bağlı Otoparklar 24 Saat Boyunca 1 TL Olacak - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Belediyeye Bağlı Otoparklar 24 Saat Boyunca 1 TL Olacak

Ankara'da Melih Gökçek'in halefi Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye ve belediye şirketlerine ait otoparkların gün boyunca 1 TL olacağını açıkladı.

12.03.2018 18:56  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da belediyeye ait otoparkların 24 saat kullanım ücretinin 1 TL olmasını öngören karar Belediye Meclisi'nde onaylandı.

OTOPARKLAR İLK 1 SAAT ÜCRETSİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparkların 1 saate kadar ücretsiz olacağını, 1 saatten sonra da 24 saat boyunca 1 TL olacağını açıklamıştı.

"24 SAAT BOYUNCA 1 TL OLACAK"

Tuna, Nallıhan'da ilçe esnafını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın otopark alışkanlığını geliştirmek ve trafik akışını daha sağlıklı bir hale getirmek maksadıyla otopark ücretlerinde indirim yaptık. Belediyeye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparklar 1 saate kadar ücretsiz olacak. 1 saatten sonra da 24 saat boyunca 1 TL olacak." demişti.

BELEDİYE MECLİSİ ONAY VERDİ

"Otoparklarda ilk 1 saat ücretsiz, 1 saatten sonraki 24 saatlik kullanım 1 TL" başlıklı gündem maddesinin Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda görüşüleceğini ifade eden Mustafa Tuna, uygulamanın, Meclisin onayından geçmesinin ardından başlayacağını da söylemişti.

Ankara\'da Belediyeye Bağlı Otoparklar 24 Saat Boyunca 1 TL Olacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Belediyeye Bağlı Otoparklar 24 Saat Boyunca 1 TL Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement