İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı her türlü dayanışma ve işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.

02.01.2017 14:27

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı her türlü dayanışma ve işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Terörün yeni yıldaki umutları da kurşunladığını, ancak umutlarını yitirmeyeceklerini ve asla teröre alışmayacaklarını vurgulayan Erdem, terörün dininin, dilinin, siyasetinin olmadığını ifade etti.

Erdem, açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı her türlü dayanışma ve işbirliğine hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ancak, iktidarın çok açık bir şekilde istihbarat ve güvenlik eksikliği konusunda sorumluluğunu kabul edip gerekli önlemleri alma noktasında daha fazla çaba harcaması gerektiğinin de altını çizmek istiyorum. Terör nasıl ve kim tarafından hangi amaçla yapılırsa yapılsın lanetliyor ve kınıyorum."

Terörün en büyük insanlık suçu olduğuna işaret eden Erdem, İstanbul'da yılın ilk saatlerinde yaşanan insanlık dışı terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement