İstanbul Konseri Öncesi Isınma Turu 'Karga'a - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Konseri Öncesi Isınma Turu 'Karga'a

İstanbul Konseri Öncesi Isınma Turu \'Karga\'a

Dead Can Dance, Charm Müzik organizasyonu ile 19 Eylül 2012 akşamı Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda olacak.

27.08.2012 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 EYLÜL CUMA

Saat: 21.00

Giriş: Ücretsiz

1998'de çalışmalarına uzunca bir ara veren DEAD CAN DANCE, yeni bir albüm için yeniden bir araya gelmesinin ardından, dünya turnesi kapsamında Charm Müzik organizasyonu ile 19 Eylül 2012 akşamı Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda olacak.

Konser öncesinde 7 Eylül/ Cuma gecesi Kadıköy Karga'da bir DEAD CAN DANCE gecesi düzenleniyor. 21:00-00:00 arasında gerçekleşecek olan bu ücretsiz gecede Karga Dj'lerinden Murat Seçkin'in yanısıra; müzik yazıları ile hepimizin tanıdığı Murat Beşer** DJ kabininde olacak.

Gecede Dead Can Dance şarkılarının yanı sıra, Brendan Perry ve Lisa Gerald'ın diğer çalışmaları This Mortal Coil, Cocteau Twins gibi benzer çalışmalara da yer verilecek.

Ayrıca geceye katılanlar arasından 5 kişiye Dead Can Dance İstanbul konserine çift kişilik davetiye verilecek.

-

* DEAD CAN DANCE

1981'de Lisa Gerrard ve Brendan Perry tarafından kurulan topluluk, çağdaş müzik formlarını; Avrupa folk müziği, Ortadoğu ve Afrika tınılarıyla birleştirerek eşi benzeri olmayan, özgün bir ses örgüsü inşa etti ve dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesi kazandı. Günümüz müzik sahnesinde, hüznü en zarif biçimde ifade eden vokalistlerden biri olan Lisa Gerrard hiç kuşkusuz Dead Can Dance'in bu başarısında önemli bir paya sahip.

MURAT BEŞER

Türkiye'nin en önde gelen müzik yazarlarından. Bir dönemin ünlü rock müzik dergisi Stüdyo İmge'nin editörü. Halen Cumhuriyet ve Milliyet'te müzik yazarlığına devam ediyor. "Cazda Modern Kavramlar" ve ''Dünya'dan Sesler'' radyo programlarına imzasını atmış. "Alışılmadık Sesler" gibi birçok kitapta da yazıları derlenip yayınlanmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Konseri Öncesi Isınma Turu 'Karga'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement