Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis! - Son Dakika
Güncel

Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis!

Maltepe'de, babasına ait işyerine bombalı paket göndererek babası ile birlikte üç kişinin yaralanmasına neden olan genç, 35 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

13.07.2018 19:43  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de, babası Osman Kurdaş'a ait işyerine bombalı paket göndererek babası ile birlikte üç kişinin yaralanmasına neden olan Alican Kurdaş, 35 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alican Kurdaş'ın babası Özdemir Osman Kurdaş, karar duruşmasında şikayetinden vazgeçti. Son sözü sorulan Alican Kurdaş, "Yaşananlardan dolayı çok pişmanım ve üzgünüm" dedi. Sanık hakkında herhangi bir indirim uygulanmadı.

BABASI ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Özdemir Osman Kurdaş vekili Avukat Ali Kemal Atçeken, "Sanık hakkındaki şikayetimizden vazgeçiyoruz" dedi.

Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis!

"PİŞMALIK DUYMADIĞIM BİR GÜN BİLE OLMADI"

Son savunması sorulan Alican Kurdaş, yaklaşık 2 yıldır cezaevinde olduğunu belirterek, "2 yıldır pişmanlık duymadığım bir gün bile olmadı. Ben hayatım boyunca kimseye zarar vermedim. Bu olayda da size yemin ederim kimseye zarar vermek amacında değildim. El yapımı küçük bir patlayıcı yaptığımı düşündüm. Fakat sonuç öyle olmadı. Ben isteseydim gerçekten babama zarar verebilirdim, öldürebilirdim. Sonuç istediğimden kötü oldu. Bu patlayıcının içinde RDX maddesi yoktu, amatör bir patlayıcıdır. Düşündüğümden fazlası olduğu için de çok üzgünüm. Takdiri size bırakıyorum" dedi. Son sözü sorulan sanık Alican Kurdaş, "Yaşananlardan dolayı çok pişmanım ve üzgünüm" diye konuştu.

Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis!

TOPLAM 35 YIL CEZA VERİLDİ

Karar için kısa bir süre ara veren mahkeme, Alican Kurdaş'ı babasına yönelik eyleminden dolayı, "Tasarlayarak babasını kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıl, Sevgi Özcan'a yönelik eyleminden dolayı 6 yıl, Şahnur Ağaik'e yönelik eyleminden dolayı "Kasten yaralama" suçundan 3 yıl, "Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak imal edilmesi ve kullanılması" suçundan da 6 yıl hapis ve 12 bin lira adli para cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme, "Sanık hakkında takdiri indirim sebebi kabul edilebilecek bir hal bulunmadığını" gerekçe göstererek sanık hakkında herhangi bir indirim uygulamadı.

Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis!
Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis!

Son Dakika Güncel Babasının İşyerine Bombalı Paket Gönderen Gence 35 Yıl Hapis! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ssssssssssss: hayırsız evlat yat 30 senede aklın başına gelir. zenginlik azdırmış sizi millet asgari ücretle geçiniyor .siz hala mal için birbirinizi yiyorsunuz 2 0 Yanıtla
  • I.M: BABAYA KALKAN ELI KIRARLAR.PISMANMIS.YA BABAN OLSEYDI HAZIR MAL OYNASIN.YASAAL EMEK SARFETME YOK VUR PATLASIN C 1 0 Yanıtla
  • Baban: Baban affetse devlet baba affetmez o bombayi icinde patlatmis hadi gecmis olsun 0 0 Yanıtla
  • Aynen: Adam değil la bu 0 0 Yanıtla

Advertisement