İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını polis korkusu bile sonlandıramadı - Son Dakika
Güncel

İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını polis korkusu bile sonlandıramadı

İstanbul'da 35-40 yabancı uyruklu kişinin karıştığı kavgaya ait görüntüler sosyal medyada olay oldu. Görüntülerde kavga eden kişilerin kendilerini ayırmaya çalışanlara ve güvenlik görevlilerinin "Dağılın polis geliyor" anonslarını dikkate almadıkları görüldü.

25.07.2021 11:01  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 günlük Kurban Bayramı tatili ve İstanbul'un sıcaklara teslim olmasıyla birlikte çok sayıda kişi sahil şeritlerine akın etti. Bayram boyunca sosyal medyada çok sayıda kullanıcı sahil şeritlerine akın eden kalabalıklara ve çevre kirliliğine dair paylaşımlarda bulundu.

"DAĞILIN POLİS GELİYOR" ANONSLARINI DUYMAZDAN GELDİLER

TikTok platformundan dün paylaşılan bir video ise kısa sürede gündem yarattı. İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kendilerini ayırmaya çalışanlara ve güvenlik görevlilerinin "Dağılın polis geliyor" anonslarına kayıtsız kalarak kavga etmeleri çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti.

KISA SÜREDE MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ

Görüntülerde, iki yabancı uyruklu kişinin birbirlerini yumruklamalarıyla başlayan kavganın kalabalığa yayıldığı ve onlarca kişinin birbirini darp ettiği görülüyor. Videoda kavga eden kişilerin dağılmaları yönünde art arda anonslar yapan güvenlik görevlilerinin uyarılarına da kulak asmadıkları yer alıyor.

İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını polis korkusu bile sonlandıramadı

Son Dakika Güncel İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını polis korkusu bile sonlandıramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ahmey bulut: vay ülkemin haline Kendi ülkelerini karıstırdılar sıra bizim ülkeye geldi 164 2 Yanıtla
  • CİHANGİR : Yanlis siyaset ile Güzel ülkemi ne hala getirdiler...... 150 3 Yanıtla
  • Berk Selçuk: valla tek yolu var butur manzaralarının en aza inmesi için kavgaya bulaşan darp hakaret taciz vs kanunsuz en ufak bir olaya bulaşan kişiler derhal sınırdışı edılmeli hangi ulkeden sıgınmacı olarak geldiyse.( hiç birinin takibi yapılamıyo zaten resmen multe cı durumuna bız duz cez heralde ) ve hiç birinin polis devlet korkusuda yok neden acaba ?..... 141 1 Yanıtla
  • Zafer El: Öyle bir korkumu kaldı başkanın memleketinde 108 6 Yanıtla
  • memet öztürkj: ulke multeci kanpı oldu nerede siyasetci ler akp nerede 109 4 Yanıtla
  • nihat karayel: millet vekili çağırsınlar kavgayı ayırmaya polisi bu pisliklere bulaştırmayın bunları bu ülkeye sokanlar bunların pislini çeksin 100 5 Yanıtla
  • Hande Borsacı: Çok yazık ya polisimizi dinlemiyorlar çok taviz verdik böyle giderse çokkkkkkk işimiz var. Allah turkiyenin yardımcısı olsun 97 1 Yanıtla
  • Coronaci : Ayni fikirdeyim 53 0
  • Züliş Züliş: Artık şu duruma bir dur deyin biz kendi vatanımızda maduruz siyasetçiler çözüm istyoruz artk oturdugum mahallede tiksindim yabancilardan yeterrrrrrr 2 0 Yanıtla
  • Suleyman özdemir: Eserinizle ovunun bunlar daha iyi gunler.Yeni mavi golden geldim yeminle soyluyorum her yer suriyeli insanin morali bozuluyo.Bakin bu yilan yarin sizide bizide sokar .Bu olayda birlik olmamiz lazim .Adamlar 7 milyonu buldu akin akinda geliyorlar .Kimsede sormuyor.Tutturmussunuz bir ümmetcilik arkadas once can sonra canan 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement