Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malatyaspor maçında Adem Ljajic'i en az 45 dakika görevlendirip, sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinin 11'ine hazırlayacak.

09.09.2018 11:15  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin son gününde kadroya katılan Adem Ljajic, Beşiktaş'la düzenli idmana çıkamadan Sırbistan Milli Takımı'na gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, genç futbolcunun üzerine titriyor ve durumuyla ilgili sürekli bilgi alıyor. Talisca'nın yokluğunu gidermesi için kadroya katılan yıldız oyuncu, Malatyaspor mücadelesinde görücüye çıkacak. Şenol hoca, 6. haftada Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisini düşünerek Ljajic'i Malatyaspor maçında en az 45 dakika görevlendirmeyi planlıyor. Güneş, derbide ise Ljajic'i ilk 11'de sahaya sürecek.

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek

YA TOLGAY YA OĞUZHAN KULÜBEYE GEÇİYOR

Yıldız 10 numara 11'e girdikten sonra orta saha kurgusu da değişecek, Oğuzhan ve Tolgay'dan biri kulübeye geçecek. Medel'in yeri ise merkez orta sahada garanti. Kanatlarda Babel ve Quaresma'dan vazgeçmeyecek olan Şenol Güneş, ileride de düzenli olarak artık Negredo'yu oynatacak.

Beşiktaş\'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fenerli: Oğuzhan bence yedeğe alınmalı, cok basit hatalar yapiyor. Çalım atmaya kalkışıyor atamıyor direk yere düşüyor ve hatalı paslar veriyor. 2 sezon öncesi fırtınaydı oğuzhan pasları olsun çalımları vuruşları cok iyidi bu sezon ne oldu bilmiyorum tahminimce yeteri kadar çalışmadı. 2 0 Yanıtla

Advertisement