İtso'dan Savcı Çelenk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İtso'dan Savcı Çelenk'e Ziyaret

İtso\'dan Savcı Çelenk\'e Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu, Rize Cumhuriyet Savcılığı’ndan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na tayin olan Mustafa Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

02.11.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu, Rize Cumhuriyet Savcılığı'ndan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na tayin olan Mustafa Çelenk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün dinamik bir ekonomiye sahip olduğunu ve örnek bir yerleşim merkezi olduğunu söyledi. İnegöl'ün yıllık 1 milyar doların üzerinde dış ticaret yaptığını ve her yıl dış ticaret fazlası verdiğini söyleyen Metin Anıl, "İnegöl'de işsizlik eksi seviyelerdedir. Türkiye'nin ilk ilçe OSB'si ve Mobilya İhtisas OSB'si de ilçemizde kurulmuştur. Bunlara ilaveten Yenice Sanayi Bölgesi bir süre önce Islah OSB statüsü kazandı ve Cerrah Sanayi Bölgesi'nde de Islah OSB çalışmaları sürüyor" dedi.

İnegöl'de çevre yatırımlarının yıllar önce tamamlandığını, Türkiye'nin sanayi atıkları ile mesken atıklarının aynı anda arıtıldığı tesise sahip olduklarını vurgulayan Başkan Metin Anıl, İnegöl Gümrüğü'nün de 3 yıl önce hizmete girdiğini anlattı. İnegöl'de mobilya, tekstil ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ülke için çalıştığını anlatan Metin Anıl, "İlçemizde nüfus yoğunluğu göz önüne alındığında, önemli asayiş meselesi bulunmuyor. Çünkü İnegöl'de herkesin işi ve aşı var" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İnegöl'de görev yaptığı için mutlu olduğunu söyleyerek, "Görev yaptığım süre içinde İnegöl'ün huzurlu bir yer olması için ve adaletin tesisi için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtso'dan Savcı Çelenk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement