İzmir'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor

İzmir'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor Köydeki tahliye işlemi camiden yapılan anonslarla yapıldı İZMİR - İzmir'in Karabağlar ve Urla ilçelerinde orman yangınları devam ederken, ilçelere bağlı iki köy tedbir amaçlı boşaltılıyor.

19.08.2019 00:06  Güncelleme: 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor

Köydeki tahliye işlemi camiden yapılan anonslarla yapıldı İZMİR - İzmir'in Karabağlar ve Urla ilçelerinde orman yangınları devam ederken, ilçelere bağlı iki köy tedbir amaçlı boşaltılıyor.

İzmir'in Karabağlar ve Urla ilçelerinde saatlerdir süren yangınlara ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle kontrol altına alınmakta zorlanan yangınlar nedeniyle, Karabağlar ilçesine bağlı Kuyucak köyü ve Urla ilçesine bağlı Yukarı Orhanlı köyü tedbir amaçlı boşaltıldı. Öte yandan, Yukarı Orhanlı köyünde yangının birkaç eve sıçradığı bilgisi öğrenildi.

İzmir\'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de iki köy yangın nedeni ile boşaltılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer'de bıçaklanarak yol kenarına atılan taksicinin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı
    01:23 Sarıyer'de bıçaklanarak yol kenarına atılan taksicinin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı

    İstanbul Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen taksicinin cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Taksici ve yabancı uyruklu şahıs taksi ücreti konusunda tartışmıştı. Şahıs, Yanıkyürek'i 5 yerinden bıçaklayarak araçtan atıp, araçla birlikte kaçmıştı. İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, can ve mal güvenliği için yetkililerden çözüm talep etti.

  • İstanbul Sarıyer'de Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü
    01:16 İstanbul Sarıyer'de Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü

    İstanbul Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu bir şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülen taksicinin cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Taksici ve şahıs arasında çıkan tartışma sonucunda taksici 5 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı, yetkililerden can ve mal güvenliği için önlem alınmasını talep etti.

  • Edirne'de asayiş uygulaması
    01:12 Edirne'de asayiş uygulaması

    Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Uygulamalar kapsamında şüpheli görülen sürücü ve yolculara üst araması yapılırken, araçlarda da arama yapıldı. Alkolü olarak direksiyon başında yakalanan ve aranması bulunan kişilere işlem yapıldı. Uygulama ile huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek önlenmesi amaçlanıyor.

  • Tartıştığı kişiyi bıçakladı
    01:08 Tartıştığı kişiyi bıçakladı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, tartıştığı şüpheli tarafından bıçaklandı. Olay, Serdar Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli kaçarken, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İzmit'te Tartışma Sonucu Bir Kişi Bıçaklandı
    01:05 İzmit'te Tartışma Sonucu Bir Kişi Bıçaklandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir kişiyle tartışan şüpheli tarafından bıçaklanan kişi, hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Uygulamalarına Devam Ediyor
    01:05 Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Uygulamalarına Devam Ediyor

    Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, şehrin dört bir yanı başta olmak üzere kentin kalabalık noktalarında gerçekleştirilen uygulamalarda, durdurulan araçlarda bulunan kişilere Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Şüpheli görülen sürücü ve yolculara üst araması yapan ekipler, bazı araçların bagajlarında da arama yaptı. Alkolü olarak direksiyon başında yakalanan ve aranması bulunan kişiler hakkında işlem yapıldı. Uygulamayla huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek önlenmesi, aranan kişilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amaçlanıyor.

  • Bolu'da dönel kavşakta motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    01:01 Bolu'da dönel kavşakta motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Bolu'da Sümer Mahallesi'nde meydana gelen kazada, dönel kavşakta seyir halinde olan bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Motosiklet ve otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Adana'da hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti
    00:46 Adana'da hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde 9 aylık hamile bir kadın, elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kaldı. Kadın kurtarılamazken, bebeği ameliyatla alındı ve gözlem altına alındı. Otobüs sürücüsü ise polis merkezine götürüldü.

  • Tartışmada seyir halindeki araçtan atlayan sürücü yaralandı
    00:45 Tartışmada seyir halindeki araçtan atlayan sürücü yaralandı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçla seyir halındeyken başka bir araçtaki arkadaşı ile tartışan sürücü, araçtan atlaması sonucu yaralandı. Olay, Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana geldi. Sürücü, tartışmanın alevlenmesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak seyir halindeki aracından atladı. Yaralı kadın sürücü hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Bolu'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü yaralandı
    00:26 Bolu'da motosiklet ile otomobil çarpıştı, sürücü yaralandı

    Bolu'da Sümer Mahallesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırıldı. Motosiklet ve otomobilde maddi hasar meydana geldi.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçtan atlayan sürücü yaralandı
    00:17 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçtan atlayan sürücü yaralandı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde seyir halinde olan bir araçtaki sürücü, arkadaşıyla tartışması sonucu araçtan atlayarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


Advertisement