İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, bir otomobil ilk önce önünde bulunan başka bir otomobile, daha sonra da yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarptı.

31.08.2017 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir otomobil ilk önce önünde bulunan başka bir otomobile, daha sonra da yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarptı. Kaza sonucu bir kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Anadolu Caddesi Turan Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak yönünden Karşıyaka istikametine seyir halinde olan 31 yaşındaki Şahin Gürcü yönetimindeki 35 KCZ 74 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen 43 yaşındaki Fatma Zuhal T. idaresindeki 35 YE 471 plakalı otomobile ilk önce arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Gürcü, daha sonra yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarparak durdu. Kazada 35 KCZ 74 plakalı otomobil de bulunan Bahar Öztürk ve sürücü Gürcü yaralandı. Kazayı gören sürücüler durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Öztürk Ege Üniversitesi Hastanesine, Gürcü ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Öztürk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Gürcü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Fatma Zuhal T. kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alındı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement