İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Cinayet Davası

İzmir'in Bornova ilçesinde, eşinin kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

15.03.2017 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde, eşinin kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık İ.B, öldürülen Duygu Şen'in eşi Efe Şen ve kardeşi Abdi Ferhat Kırtaş ile tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada tanık olarak ifade veren sanığın eski eşi Özge Aracı, öldürülen Duygu Şen ile kuzen olduklarını ve kardeş gibi büyüdüklerini belirtti. Aracı, kuzenini öldüren sanıkla olaydan sonra boşandıklarını dile getirdi.

Cinayet gününü anlatan Aracı, akşam saatlerinde eve geldiğini, eşinin de kendisinden bir saat sonra eve geldiğini kaydetti. Aracı, "Birlikte yemek yedik. Olayı bilmiyordum. Eşim gayet soğukkanlıydı ve hiçbir şey olmamış gibi hareket ediyordu." dedi.

Olayı öğrendiğinde hastaneye kaldırılan dayısı Doğan Kırtaş'ın yanına gittiğini, eski eşi olan sanığın da kendisiyle geldiğini anlatan Aracı, bu sırada hiçbir şey yokmuş gibi davranan sanığın kendisini sakinleştirmeye çalıştığını vurguladı.

Aracı, eski eşinin kendisine çalıştığını söylediğini, her sabah işe gider gibi çıktığını ancak olaydan sonra işsiz olduğunu da öğrendiğini bildirdi.

Sanığın herhangi bir psikolojik sorunu olmadığına dikkati çeken Aracı, "Ancak şunu söyleyebilirim, gerçekten çok profesyonelmiş." ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, İ.B'nin tutukluluk halinin devamı ve dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Bornova ilçesinde oturan Duygu Şen (26), 4 Ocak'ta evinin salonunda boğazından bıçaklanarak öldürülmüş bulunmuştu. Tutuklanan zanlı İ.B. (26) suçunu itiraf etmişti. Sanık hakkında "yağma, bir suçu gizlemek ve yakalanmamak amacıyla öldürmek" suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement