İzmir Milli Eğitim Müdürü Selçuk'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmir Milli Eğitim Müdürü Selçuk'u Ziyaret Etti

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ragıp Üye'nin, Selçuk ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunduğu belirtildi.

13.12.2011 17:20

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ragıp Üye'nin, Selçuk ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunduğu belirtildi.

Yapılan yazılı açıklamada Üye'nin, yardımcılarıyla birlikte Kaymakam Ayhan Boyacı'yı makamında ziyaret ettiği, ardından Atatürk İlköğretim Okulu, Fatma Günay İlköğretim Okulu, Zeytinköy İlköğretim Okulu ve Selçuk Lisesinde incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Sınıfları gezen Üye, idareci ve öğretmenlerle toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Daha sonra Selçuk ilçesinde faaliyet gösteren özel dershaneleri de ziyaret eden Üye, okul ve kurum müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Üye, burada yaptığı konuşmada daha önce Selçuk'a yaptığı ziyaretlerde gezemediği köy ve okulları bugün inceleme fırsatı bulduğunu, bu kapsamda okullardaki tadilat ve küçük onarımları yerinde gördüğünü belirtti.

Açıklamada, Üye'nin şu ifadelerine yer verildi:

"Bu ziyaretlerimin bir maksadı da İzmir ilimizin Türkiye'ye örnek olacak şekilde yürüttüğü projelerin sahadaki durumlarını görmek ve değerlendirmekti. Bu amaçla ilçelerin büyük çoğunluğunu ziyaret ettim. Okul Öncesi Eğitim, Okumaz yazmazlar ve eğitimde başarıyı artırmayı hedefleyen projeler uyguluyoruz. Başarıyı artırmaya yönelik projemizde üniversitelerden, Talim Terbiye Kurulu ve sivil toplum kuruluşlarından destek alıyoruz. Okullarımızda bu projelerin uygulanabilir olup olmadığını da sizlerle görüşerek başarıyı daha fazla nasıl artırabiliriz, bunları tartışıyoruz. Başarıyı engelleyen noktaları tespit edip önlemek için sistemler oluşturduk. Dershaneye gidemeyen öğrencilerimize SBS ve LYS Yönelik ücretsiz kurslar açtık, düzenli aralıklarla da deneme sınavları yapacağız."

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Milli Eğitim Müdürü Selçuk'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement