İzmir Polisinden "Bir Çocuk Bir Dünya" Projesi - Son Dakika
Güncel

İzmir Polisinden "Bir Çocuk Bir Dünya" Projesi

İzmir Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı "Bir Çocuk Bir Dünya" Projesi kapsamında 80 çocuğun İstanbul-İzmir gezisine götürüldüğü bildirildi.

01.06.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı "Bir Çocuk Bir Dünya" Projesi kapsamında 80 çocuğun İstanbul-İzmir gezisine götürüldüğü bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün "Bir Çocuk Bir Dünya" isimli projesi kapsamında 27-29 Mayıs'ta İstanbul-Bursa gezisi düzenlendi.

Çocuklara arkadaşlık, grup ruhu, birlikte hareket edebilme duygularının kazandırılmasının amaçlandığı etkinlik kapsamında daha önce il dışına çıkmamış 12-16 yaş aralığındaki 80 çocuk geziye götürüldü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli 17 personel, 1 sağlık personeli ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Zeynep Erdoğan Derse'nin de katılımıyla 2 gece konaklamalı İstanbul gezisi düzenlendi.

Çocuklara, rehber eşliğinde Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultan Ahmet Camisi, Yere Batan Sarnıcı ve Taksim İstiklal Caddesi gezdirildi, Boğaz turu yapıldı.

İstanbul dönüşünde de Bursa'daki çeşitli mekanlar ziyaret edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir Polisinden 'Bir Çocuk Bir Dünya' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement