İzmirli 5 Kadına Anlamlı Ödül - Son Dakika
Yerel

İzmirli 5 Kadına Anlamlı Ödül

İzmirli 5 Kadına Anlamlı Ödül

Kültürpark Tenis Kulübü tarafından Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eli" ödül töreni gerçekleştirildi.

07.03.2014 10:20  Güncelleme: 10:16

Kültürpark Tenis Kulübü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eli" ödül töreni gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncü kez verilen ödüllerin sahipleri Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Başkanı Tülay Yazgan, İnci Holding Yönetim kurulu Üyesi Şerife İnci Eren, Türk Kadınlar Konseyi Kurucu Üyesi Canan Ünlü, KADER Kurucu Üyesi Fatoş Dayıoğlu ve Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrak Taranç oldular.

Törene katılarak Şerife İnci Eren'in ödülünü takdim eden ve konuşmasında Atatürk'ün geleceğe dair umutlarını Türk gençliğine ve Türk kadınlarına bağladığını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Kadınların başarısı gelecek için umudumuzdur. Atatürk de bunu görmüş ve ortaya koymuş. Türk kadınına sahip çıkmış. Biz de O'nun yolundan yürümeyi daime sürdüreceğiz" dedi. Tartan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kadına karşı şiddetin sona ermesi dileğiyle kutladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli 5 Kadına Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement