İzmirli Kadınlara Özel - Son Dakika
Güncel

İzmirli Kadınlara Özel

İzmirli Kadınlara Özel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "8 Mart Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle 5 günlük program hazırladı.

03.03.2018 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zengin atölye etkinlikleri ve renkli tiyatro oyunlarıyla öne çıkan programda kısa film ve halk oyunları gösterileri ile konserler, sergiler, serbest kürsü ve yoga etkinlikleri de var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü hem kadınların üretime yönlendirileceği hem de üreten kadınların destekleneceği iyi bir fırsat olarak görerek kutlama programında üretim atölyeleri ve sergilere ağırlık verdi. Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 5 günlük etkinlik programı hazırlayan İzmir'in yerel yönetimi, Kültürpark 3 No'lu Hol'ü tamamiyle bu iş için ayırdı. 8-11 Mart tarihleri arasında Çeşme Üretici Kadın Kooperatifi'nin ebru, Karşıyaka Üretici Kadın Kooperatifi'nin seramik, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)'in tasarım, Ödemiş Üretici Kadın Kooperatifi'nin ipek, Urla Üretici Kooperatifi'nin ev ayakkabısı, seramik ve file atölyeleri yapılacak. Aynı mekanda ayr ıca İzmir Kadın Dünyası Derneği'nin "kaybolmaya yüz tutmuş el işleri" atölyesi ile İzmir Pedalperest Kadınlar'ın "bisiklet kullanmayı öğreniyoruz", Menderes Halk Eğitim Merkezi'nin "cam füzyon sanatı", Ömür Köroğlu'nun "yaprak sanatı" ve Tek Yürek Kadın Dayanışma Derneği'nin "Tokat ağaç baskı" atölyeleri gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart programı kapsamında kadınlara yönelik tiyatro, kısa film ve halk oyunları gösterileri ile konserler, sergiler, serbest kürsü ve yoga etkinlikleri de olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmirli Kadınlara Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement