İznikspor Güreş Takımı 1. Lige Yükseldi - Son Dakika
Yerel

İznikspor Güreş Takımı 1. Lige Yükseldi

İznikspor Güreş Takımı 1. Lige Yükseldi

Türkiye Güreş Fedarasyonunun düzenlediği güreş liginde 2.Lig'de yer alan İznikspor Güreş Takımı Ankara'da finalleri kazanarak 1.lige çıktı.27-28 Eylül tarihlerinde Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan 1.lige yükselme final müsabakalarına 9...

01.10.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güreş Fedarasyonunun düzenlediği güreş liginde 2. Lig'de yer alan İznikspor Güreş Takımı Ankara'da finalleri kazanarak 1. lige çıktı.

27-28 Eylül tarihlerinde Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan 1. lige yükselme final müsabakalarına 9 güreşçi ile katılan İznik Spor Güreş takımı ilk grup maçlarını kazanarak yarı finalde karşılaştığı Edirne Trakya Birlikspor'u grup maçlarında eledi. Bu maçlar sonunda finale yükselen İznikspor, Çorum Belediyespor ve Sivas Zara Belediyespor final grubunda tek devreli lig statüsünde karşı karşıya geldi. Final karşılaşmaları sonunda Zara Belediyespor'u mağlup eden İznikspor Türkiye 1. Güreş Ligi'ne yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu Üyesi ve İznikspor Güreş Takımı Sorumlusu Orhan Yavaş, "İznikspor Güreş Takımı olarak 1. ligde mücadele edeceğimiz için son derece mutluyuz. İznik'te yetiştirdiğimiz güreşçilerimizden bu sene Milli Takım kampına iki güreşçimizi gönderdik. Hedefimiz bu başarılarımızı artarak devam ettirmek" dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Üyesi ve İznikspor Güreş Takımı Sorumlusu Orhan Yavaş ve Güreş hocası Hüseyin Çoşkun, kupayı Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz'a sundu. Başkan Eryılmaz "Başarılarından dolayı İznikspor Güreş Takımını tebrik ediyorum. Tüm güreşçilerimize ve desteklerini esirgemeyen sponsorlara teşekkür ediyorum. İznikspor Güreş Takımını bugünlere ulaştıran özellikle Türkiye Güreş Federasyonu Üyesi ve İznikspor Güreş Takımı Sorumlusu Orhan Yavaş ve Güreş hocası Hüseyin Çoşkun'u canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznikspor Güreş Takımı 1. Lige Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement