Kafkas Diasporası Yılın En İyilerini Seçti - Son Dakika
Güncel

Kafkas Diasporası Yılın En İyilerini Seçti

Kafkas Diasporası Yılın En İyilerini Seçti

Antakya Kafkas Kültür Derneği, 'kafkasdiasporası.com' ve Antakya Belediyesi'nin katkılarıyla "Yılın En İyileri Ödül Töreni" düzenlendi.

25.11.2012 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antakya Kafkas Kültür Derneği, 'kafkasdiasporası.com' ve Antakya Belediyesi'nin katkılarıyla "Yılın En İyileri Ödül Töreni" düzenlendi.

Antakya Ottoman Otel'de gerçekleştirilen törende konuşan kafkasdiasporası.com'un genel yayın yönetmeni Oğuz Berk, Yaklaşık 2 milyon Çerkez'e kucak açan Anadolu'da Çerkezlerin ülkenin varlığı için canlarını ortaya koyabildiklerini söyledi. Konuşmanın ardından Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a geleneksel Kafkas kalpağı ve mızrağı takdim edildi. Daha sonra jüri üyeleri tarafından belirlenen kişilere ödülleri verildi.

Törende, Kafkas Diasporası "Yılın özel" ödülü Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a, "Yılın belediye başkanı" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na verildi. Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada, "Bizi bu ödüle layık gören Kafkas Diasporası'na teşekkür ederim bundan sonra daha düzenli daha çok çalışarak bu ödülü hakket ettiği yere oturtacağız bizim işimiz hizmet ne kadar çok hizmet ederseniz halk onu sahiplenir" dedi.

"Yılın iş adamı" ödülü Yakup Karhan'a, "Yılın sporcusu" ödülü Nagihan Malkoç'a, "Yılın gazetecisi" ödülü Cevdet Yıldız'a verildi. Ayrıca törene katılamayan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "Yılın siyasetçisi" seçildi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ve TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam "Onur" ödülüne, Hava Karadaş, "Yılın sanatçısı", yazar, yapımcı ve senarist merhume Meral Okay "Yılın kültür adamı" ödülüne layık görüldü. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kafkas Diasporası Yılın En İyilerini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement