Kağıthaneli Çocuklara 2 Çocuk Parkı Daha - Son Dakika
Güncel

Kağıthaneli Çocuklara 2 Çocuk Parkı Daha

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2017 yılında hizmete girecek olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattıyla, Kağıthane’den İstanbul’un her yerine metro ile gitmenin mümkün olacağını açıkladı.

06.03.2014 18:28

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2017 yılında hizmete girecek olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattıyla, Kağıthane'den İstanbul'un her yerine metro ile gitmenin mümkün olacağını açıkladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Gürsel Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki çocuk parkının açılışını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç'ın yanı sıra, eşi Fatma Kılıç, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşlar ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthaneliler ile bir aile olduğunu belirterek, "1960 yılında Kağıthane'ye gelen birisi olarak, Kağıthane'yi 500 bin aile duygusu olarak görerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

10 yılda en çok park yapılan mahallenin Gürsel Mahallesi olduğunu belirten Başkan Kılıç, hizmete açılan iki parkın isimlerinin halk oylaması ile belirleneceğini açıkladı. Gürsel Mahallesi'nde birçok alanda hizmetlerin yapıldığını söyleyen Kılıç, "Sağlıktan eğitime kadar birçok hizmet yaptık. Okullarımızı yeniledik, okullarımıza anaokulları yaptık. Yağmur suyu kanalları yaptık. Park-bahçe düzenlemeleri yaptık. Projesini oluşturuyoruz. Mahalle konağımızı da tekrar yenileyeceğiz. Altına önemli büyük bir otopark yapacağız, 3-4 kat. Üzerine de daha kullanışlı bir mahalle konağı oluşturacağız. Yer altı otoparkları konusunda mahallemiz oldukça zengin. Kentsel dönüşümle her adanın altında bir otopark ve çocuk parkı üretmiş olacağız" dedi.

İstanbul'da 2013 yılında en çok değer kazanan ilçenin Kağıthane olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2014 ve sonraki yıllarda da ilçenin değer kazanmaya devam edeceğini kaydetti. Metrobüs seferleriyle ilçeye ulaşımın kolay hale geldiğini söyleyen Kılıç, metrobüs haricinde 2017 yılında hizmete girecek olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattıyla, Kağıthane'den İstanbul'un her yerine metro ile gitmenin mümkün olacağını açıkladı.

Kılıç konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Metrobüs hizmetinin yanında şimdi çok yeni ve çok önemli hizmet daha geliyor. Hatırlarsınız 9 Şubat 2014'te Sayın Başbakanımız, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının temelini attı. İnşallah 2017 yılında hizmete girecek. Hizmete girdiğinde Çağlayan Meydanı'na geleceğiz, metroya bineceğiz. İstanbul'un her yerine başka vasıtaya binmeden ulaşma imkanına sahip olacağız. Sabiha Gökçen Havaalanı'na kadar, Atatürk Havaalanı'na kadar, Bağcılar'a, Maslak'a kadar İstanbul'un her yerine metro ile geçme imkanımız olacak."

Başkan Fazlı Kılıç, konuşmasının ardından çocuk parkının açılış kurdelesini çocuklarla beraber kesti. Çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Kılıç, çocuklar ile yakından ilgilendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthaneli Çocuklara 2 Çocuk Parkı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement