Kahta Osb'de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kahta Osb'de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı

Kahta Osb\'de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

06.01.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'nın Başkanlığında yapılan toplantıda 2017 yılının değerlendirmesi ve 2018 yılı için yapılan yatırım başvurularının değerlendirilmesi yapıldı.

Yapılan toplantıda konuşan Kahta Kaymakamı ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, "2017 yılı hem ilçemiz hem de Organize Sanayi Bölgemiz için oldukça verimli bir yıl oldu. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın özverili gayretleri neticesinde 2017 yılında 6. Bölge kapsamına alınmamız birçok yatırımcıyı bölgemize çekerek sanayi üretimimizin güçlendiğine ve istihdamın giderek artmıştır. Bölgemizin ileriye yönelik ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ve bütün kurumlarımızla beraber el birliği içinde Kahta'nın ve Kahta OSB'nin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Doluluk oranının yüzde 74'ü bulduğu 1. etabımızda gelen yatırım taleplerini değerlendirmek ve en uygun olanlarını seçmek için özveri ile çalışıyoruz. 2018 yılı içerisinde Kahta OSB 2. etabını da sanayicilerimizin hizmetine sunarak üretim ve istihdamın daha da artacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kahta Kaymakamlığı makamında gerçekleşen toplantıya Kahta Kaymakamı ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdurrahman Toprak, Adıyaman Ticaret Odası ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik, İlçe Özel İdare Müdürü ve Kahta OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can ve İl Genel Meclis Üyesi ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Köse katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahta Osb'de Yılın İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement