Kaleiçi Old Town Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Kaleiçi Old Town Festivali Sona Erdi

Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kaleiçi Old Town Festivali, sona erdi.

15.10.2018 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kaleiçi Old Town Festivali, sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, festivalin son gününde Kaleiçi'ni çevreleyen surların dışında Tek Kapılı Han ve Kaleiçi'nin ihtişamlı yapılarından Hadrianus Kapısı'nda sokak performansları, modern sirk sanatları gösterileri gerçekleştirildi.

Etkinlikler Pakistanlı Muhammad Tufail Khan Sanjrani ve grubu ile çingene müziğinin Türkiye'de güçlü yorumcularından Reşat Öden konseriyle devam etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Alanya'dan Kaş'a Antalya'nın daha çok kültürel ilişkiye, daha çok turiste, daha çok ekonomiye ve daha çok iletişime ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Kaleiçi Old Town Festivali'nde olduğu gibi kentin hep hareketli, heyecanlı ve dünyanın dört bir tarafından insan çeker halde olması gerektiğini belirten Başkan Uysal, "Bunun için biz elimizdeki kaynakları doğru kullanıyoruz. Kaleiçi bizim için çok önemli bir miras ve aynı zamanda da bir değerli kaynak. Kaleiçi Old Town Festivali'yle bütün dünyada Kaleiçi gibi eski kent merkezine sahip kentlerle entegre olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kaleiçi Old Town Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement