Kalınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'de Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kalınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'de Nikah Şahitliği Yaptı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de çocukluk arkadaşının nikah şahitliğini yaptı.

29.01.2012 17:04

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de çocukluk arkadaşının nikah şahitliğini yaptı.

Yılmaz, AK Parti Karlıova ilçe kongresinin ardından Sağlık Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak görev yapan çocukluk arkadaşı Hüseyin Gazioğlu ile Emine Akbulut'un, Ahmet Dursun Spor Kompleksi Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah törenine katıldı.

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın kıydığı nikahta, Bakan Yılmaz ile Bayram Akbulut, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah işleminin ardından evlenme cüzdanını geline veren Yılmaz, gelin ve damada mutluluklar diledi. Cevdet Yılmaz, "Allah hayırlı ve mübarek etsin. Güzel bir hadiseye tanıklık ettik. Yeni bir yuva kurulmuş oldu. İnşallah en kötü gününüz böyle olur. Allah mutluluklar versin, ömür boyu mutluluklar dilerim. İki aile bir araya geldi, akraba olmuş oldu. Aileye, Cenabı Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyorum. Bingöl'de Hüseyin Bey ile çocukluk arkadaşıydık. Şimdide Ankara'da birlikteyiz. Hüseyin beye mutluluklar diliyoruz ama arkadaş olsak da evlenme cüzdanını hanımefendiye vereceğiz kusura bakmasın. Çok daha iyi muhafaza edecek inşallah. Mutluluklar diliyorum" temennilerini paylaştı.

Nikah törenine, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ile çok sayıda davetli katıldı.

- BİNGÖL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kalınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'de Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement