Kamyonet Otomobilin Üzerine Çıktı: 4 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kamyonet Otomobilin Üzerine Çıktı: 4 Yaralı

Kamyonet otomobilin üzerine çıktı: 4 YaralıADIYAMAN - Adıyaman'da, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı.

15.08.2018 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonet otomobilin üzerine çıktı: 4 Yaralı

ADIYAMAN - Adıyaman'da, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Yaşanan kaza sonrası kamyonet otomobilin üzerine çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Çetin Gülbeyaz idaresindeki 02 BH 452 plakalı kamyonet ile Necmettin Taşar idaresindeki 40 EC 899 plakalı otomobil, Adıyaman- Kahta Karayolu Hasancık Mevkiinde çarpıştı. Yaşanan kaza sonrası otomobil kamyonetin altında kaldı. Kazada sürücülerden Çetin Gülbeyaz, Necmettin Taşar ve araçlarda bulunan Mehmet Akif Taşar ile Mehmet Keser yaralandı. Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak kurtarıldı.

Yaralılar daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kamyonet Otomobilin Üzerine Çıktı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kamyonet Otomobilin Üzerine Çıktı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasancık: Allah Necmettin taşar a ve oğluna acil şifalar versin 0 0 Yanıtla
  • Mehmet demir: Afad en son geldi jandarma gelmedi 155 i defalarca aradık jandarma bölgesi denilerek gelmedi hasancik yoluna ciddi tedbirler alınmadıkça bu tür kazaları daha çok yaşarız malesef 0 0 Yanıtla

Advertisement