Kan Bağışlayana "Cins Tavuk Yumurtası" Hediye - Son Dakika
Güncel

Kan Bağışlayana "Cins Tavuk Yumurtası" Hediye

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Süs tavuğu yumurtalarından detay Kan bağışı yapanlardan detay Bağışa katılanlara yumurta hediye edilmesi Bağış yapanla röportaj Dernek başkanıyla röportaj - Lapseki'de belediyenin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenleyen derneğin yöneticileri, bağışta bulunanlara anı olarak birer cins tavuk yumurtası verdi Dernek Başkanı Çelik: "Yoldan geçen vatandaşların birçoğu yumurtaların satılık olup olmadığını sordu.

29.02.2016 11:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Süs tavuğu yumurtalarından detay

Kan bağışı yapanlardan detay

Bağışa katılanlara yumurta hediye edilmesi

Bağış yapanla röportaj

Dernek başkanıyla röportaj - Lapseki'de belediyenin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenleyen derneğin yöneticileri, bağışta bulunanlara anı olarak birer cins tavuk yumurtası verdi

Dernek Başkanı Çelik:

"Yoldan geçen vatandaşların birçoğu yumurtaların satılık olup olmadığını sordu. 'Kan bağışı yapanlara hediye ediyoruz' dediğimizde şaşırdılar"

ERCAN ÖZÇETİN - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneğince düzenlenen kampanya kapsamında kan bağışında bulunanlara fiyatı 10 liradan başlayıp 30 liraya kadar çıkan cins tavuk yumurtaları hediye edildi.

Dernek Başkanı Murat Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kan Hayat Kurtarır" sloganıyla Lapseki Belediyesinin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Çelik, kampanya çerçevesinde Türk Kızılayı Çanakkale Şubesinin kan toplama aracının ilçeye getirildiğini, ilk bağışı dernek üyelerinin yaptığını belirterek, "Kan bağışı yapan vatandaşlarımıza da anı olması için ürettiğimiz cins yumurtaları hediye ettik. Bu yumurtaların fiyatı 10 liradan başlayıp 30 liraya kadar çıkıyor" dedi.

Yumurtaları kurdukları tezgahta paketler halinde bağışçılara verdiklerini aktaran Çelik, kampanyanın yapıldığı alanın adeta yumurta tezgahına döndüğünü ifade etti. Çelik, "Yoldan geçen vatandaşların birçoğu yumurtaların satılık olup olmadığını sordu. 'Kan bağışı yapanlara hediye ediyoruz' dediğimizde şaşırdılar. Bu vatandaşlarımızdan bazıları kampanyaya katıldı" diye konuştu.

Kan bağışının önemini vurgulayan Çelik, bir ünite kanla bir hayatının kurtulabileceğini belirtti.

Bağışçılardan İbrahim Arıkan ise kampanyaya destek verdiğini belirterek, "Bağışımızı yaptık. Çıkışta da oldukça şaşırdım. Dernek Başkanı yumurta verdi. Bugüne kadar aldığım en güzel hediye diyebilirim. Bu yumurtaları saklayacağım" ifadelerini kullandı.

Kan Bağışlayana "Cins Tavuk Yumurtası" Hediye
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kan Bağışlayana 'Cins Tavuk Yumurtası' Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement